greco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γυρος Τουρκιας
Φοβερή η Σίκινος, 5 φορές έχω κάνει διακοπές εκεί, από τα πιο αυθεντικα νησια. Μπράβο τους!
Σγχωρεμενος ήδη ,χαχα !Αφου δεν τα γραψες εσυ ,είπα να τα εξιστόρησω Εγω.Ιδια περίοδο εν τω μεταξύ ήταν ακόμη μια κοπέλα από δω ,η μισή Σίκινος τότε ήμασταν απ το φόρουμ .Πολύ ωραία τα έγραψες και πολύ ωραίες φωτογραφίες! Η Σίκινος μου άρεσε και μένα πολύ. Ιδιαίτερη και ξεχωριστή! Η βέσπα σου ψιλοσάπια φίλε (συγγνώμη κιόλας), ενώ αυτή που είχα πετύχει εγώ.... View attachment 307441
χαχα . Να' σαι καλά!
Χαίρομαι που είμαστε πολλοί που απολαύσαμε αυτά που προσφέρει το νησί!Εχω υποσχεθεί στον εαυτό μ οτι θα ξαναπάω ...Φοβερή η Σίκινος, 5 φορές έχω κάνει διακοπές εκεί, από τα πιο αυθεντικα νησια. Μπράβο τους!
Me too το 2017Χαίρομαι που είμαστε πολλοί που απολαύσαμε αυτά που προσφέρει το νησί!Εχω υποσχεθεί στον εαυτό μ οτι θα ξαναπάω ...
Το νησι ειναι πραγματικό διαμαντάκι και οι πεντε μερες εξαρταται ξεκάθαρα απο την διαθεση σας…Σκεφτομαι κι εγώ πολύ σοβαρά να επισκεφτω φέτος το νησί και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες!
Θα έχουμε στην διάθεση μας 5 μέρες και η αφετηρία μας είναι η Θεσσαλονικη, όποτε το ταξίδι δεν θα είναι εύκολο, δεδομένου επίσης ότι θα συνοδευομαι απ των 4 ετών γιο μου.
Οι 5 μέρες είναι πολλές για το νησί η να τις μοιράσουμε και με Κίμωλο;
Ξενοδοχεια η ενοικιαζόμενα για πρόταση και επίσης ποια περιοχή είναι κατάλληλη αφού δεν θα υπάρξει και μεταφορικό μέσο;
Στην Σίκινο όπως είπα είναι περιορισμένα τα πράγματα. Παραλίες ουσιαστικά δύο του λιμανιού και Άγιος Γεώργιος. Aπο αξιοθέατα, η Επισκοπή, η εκκλησία του Ελύτη και λίγο πιο πάνω το μοναστήρι. Από φαγητό το μόνο αξιόλογο με διαφορά για μένα ήταν το εστιατόριο του οινοποιείου Μάναλη. Ποτό & γλυκό στο Ανέμελο στην Χώρα και στο διπλανό (δεν θυμάμαι το όνομα). Από διαμονή έχω να πρότείνω Ioli Apartments (ioli-apartments.gr)@coco_ και @8avos την Φολεγανδρο την επισκέφθηκα περσι γι αυτό την έβγαλα απ το πλάνο με σκληρη καρδιά ομολογουμένως μιας και την ερωτεύτηκα.
Κυκλαδες αγαπω και πιστεύω θα ξανά βρεθώ στα μέρη, απλά μας είναι λιγάκι δυσκολο και πολύπλοκο από Θεσσαλονίκη η αλήθεια είναι!
Εχετε προτάσεις για κατάλυμα, παραλίες, φαγητό η κάποιο άλλο αξιοθέατο που δεν πρέπει να παραλείψουμε;
Αυτό ακριβώς επιζητώ κι εγώ! Αλλά πιστεψε με το ποσες μέρες χρειάζομαι είναι άλλη ιστορία!Η Σίκινος δεν έχει σε καμία περιπτωση τα vibes της Φολεγανδρου,ουτε καν της Κιμώλου. Εδώ πας για ησυχία κι αποτοξίνωση. Με το δεδομένο αυτό, μένεις όσες μέρες χρειάζεσαι για αυτό.
Διαβασε την (οχι και μεγαλη) ιστορια μου,οπου γραφω καποια πραγματα που ειδα κ προτεινω !@coco_ και @8avos την Φολεγανδρο την επισκέφθηκα περσι γι αυτό την έβγαλα απ το πλάνο με σκληρη καρδιά ομολογουμένως μιας και την ερωτεύτηκα.
Κυκλαδες αγαπω και πιστεύω θα ξανά βρεθώ στα μέρη, απλά μας είναι λιγάκι δυσκολο και πολύπλοκο από Θεσσαλονίκη η αλήθεια είναι!
Εχετε προτάσεις για κατάλυμα, παραλίες, φαγητό η κάποιο άλλο αξιοθέατο που δεν πρέπει να παραλείψουμε;