• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ανάφη Σίκινος- Ανάφη

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Ανάφη δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κόσμο και στο λέω γιατί έχω πάει 4 φορές και είναι από τα νησάκια που μαζεύουν κόσμο μόνο Ιούλιο και Αύγουστο. Αν βέβαια δεν σ'ενοχλεί αυτό θα περάσεις σούπερ γιατί έχει πολύ καλές παραλίες και θα ζήσεις την απόλυτη ηρεμία.. Φυσικά παίζει να υπάρχουν και κάποιοι ξεχασμένοι γιατί μην ξεχνάμε ότι το νησί είναι για πιο ροκ καταστάσεις....

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Για σας, σκεφτομαι να παω Αναφη αρχες Σεπτεμβρη, θα εχει κοσμο η θα ειναι ερημια? Στα υπολοιπα νησια ,οι διακοπες τον Σεπτεμβρη ειναι πιο ποιοτικές απο πλευρας κοσμου και service ομως για την Αναφη υπαρχει ενας προβληματισμος. Τι λετε?
αν θες να πας αναφη, δεν πας για τον κοσμο..

μην την συγκρινεις με τα αλλα νησια, η αναφη ειναι ειδικη περιπτωση!
αν εισαι ετοιμος για ηρεμες καταστασεις, θες ξεκουραση και ωραια τοπια, να χαθεις απ ολους και απ ολα (πραγμα δεδομενο, μιας και τα κινητα εχουν σημα αραια και που), τοτε βουρ!!αν θες κοσμο και ενα σχετικο νταβαντουρι, αλλαξε νησι!

magic_jim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δυσκολη επιλογη!
Ταξίδι-Όνειρο
Αστυπαλαια
αναφη

επειδη σκεφτομαι φετος το καλοκαιρι(ιουλιο) να παω αναφη και θελω προτου αρχισω τον προγραμματισμο μου να ξερω καποια πραγματα για το νησι,παρακαλω οσους το εχουν επισκεφτει και ξερουν αν μπορουν να βοηθησουν
1)υπαρχει επαρκης συγκοινωνια (λεωφ) προς τις παραλιες?κ εννοω αν οχι ολες τοτε σε αρκετες απο αυτες(δεν με πειραζει να περπατησω και 1km αλλα οχι και 2-3)
2)νοικιαζουν αμαξι?(οχι μηχανακι)
3)διαβασα πως τα ενοικιαζομενα δεν ειναι τιποτα το ιδιατερο αλλα οσοι μεινατε ειχαν τουλαχιστον aircondition και tv?
4)νομιζω διαβασα πως στο κλεισιδι εχει ενοικιαζομενα,αξιζει να μεινω εκει αντι για χωρα η υπαρχουν κ καλυτερες παραλιες στο νησι οποτε παλι θα μετακινουμαι αρκετα?

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
επειδη σκεφτομαι φετος το καλοκαιρι(ιουλιο) να παω αναφη και θελω προτου αρχισω τον προγραμματισμο μου να ξερω καποια πραγματα για το νησι,παρακαλω οσους το εχουν επισκεφτει και ξερουν αν μπορουν να βοηθησουν
1)υπαρχει επαρκης συγκοινωνια (λεωφ) προς τις παραλιες?κ εννοω αν οχι ολες τοτε σε αρκετες απο αυτες(δεν με πειραζει να περπατησω και 1km αλλα οχι και 2-3)
2)νοικιαζουν αμαξι?(οχι μηχανακι)
3)διαβασα πως τα ενοικιαζομενα δεν ειναι τιποτα το ιδιατερο αλλα οσοι μεινατε ειχαν τουλαχιστον aircondition και tv?
4)νομιζω διαβασα πως στο κλεισιδι εχει ενοικιαζομενα,αξιζει να μεινω εκει αντι για χωρα η υπαρχουν κ καλυτερες παραλιες στο νησι οποτε παλι θα μετακινουμαι αρκετα?
αχ, αναφη!!
την σκέφτομαι κάθε μερα!!!:D:D

1.επαρκής συγκοινωνία υπάρχει..το πρόβλημα είναι λιγο στα ωράρια..αν διαμορφώσεις όμως το πρόγραμμα σου με βάση αυτά, δεν θα χεις κανένα θέμα πιστεύω..
2.εμεις νοικιάσαμε γουρούνα τις μισές μέρες που ήμασταν εκεί (αυτοκίνητα δεν είδα να νοικιάζουν..δε νομίζω κι ολας ότι χρειάζεται αυτοκίνητο στο νησί)..γουρούνες νοικιάζουν με δίπλωμα αυτοκινήτου..
3.έχει και ενοικιαζόμενα με τιβι και aircondition, εχει και χωρίς..όταν ξεκινήσεις τα τηλέφωνα να ρωτάς, για να ξέρεις..
φυσικά όσα έχουν, τα βαράνε περισσότερο στην τιμή..εμένα πάντως ούτε η τιβί μου έλειψε, ούτε ο κλιματισμός..
4.να μη μεινεις στο κλεισίδι, δεν υπάρχει λόγος..στην χώρα θα είσαι άλλωστε κάθε βράδυ..άσε που όλα τα δωμάτια στην χώρα εχουν απίστευτη θέα..

magic_jim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δυσκολη επιλογη!
Ταξίδι-Όνειρο
Αστυπαλαια
ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση! οταν λες το προβλημα ειναι λιγο στα ωραρια εννοεις εχει πολυ αραια? σκεφτηκα να μεινω στο κλεισιδι επειδη μου αρεσει πολυ να κολυμπω να μην χρειαζεται ολες τις μερες να κανω ταξιδι ωστε να παω θαλασσα.γενικα ποια θαλασσα θεωρειται η καλυτερη στο νησι? αν ειχες μεινει ικανοποιημενη απο το καταλυμα για προτεινε το μου να συλλεγω γνωμες

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση! οταν λες το προβλημα ειναι λιγο στα ωραρια εννοεις εχει πολυ αραια? σκεφτηκα να μεινω στο κλεισιδι επειδη μου αρεσει πολυ να κολυμπω να μην χρειαζεται ολες τις μερες να κανω ταξιδι ωστε να παω θαλασσα.γενικα ποια θαλασσα θεωρειται η καλυτερη στο νησι? αν ειχες μεινει ικανοποιημενη απο το καταλυμα για προτεινε το μου να συλλεγω γνωμες
ναι, αυτο ακριβώς εννοώ!!
κοιτα, τις αποστάσεις στην ανάφη δεν τις λες και "ταξιδι"..:haha:το νησί είναι μικρούτσικο!
κατά τη γνωμη μου, η μόνη περίπτωση που αξίζει να μείνεις εκτός χώρας, είναι αν σκοπεύεις να κάνεις ελεύθερο καμπινγκ..(ή αν σκοπεύεις να μείνεις πολλές μέρες και στα δωμάτια εκτός χώρας πετύχεις καμια σούπερ χαμηλή τιμή)..διαφορετικά, η χώρα είναι μονόδρομος..είναι πανέμορφη και εκεί συγκεντρώνεται η όποια ζωή έχει το νησί..με τα λιγοστά μπαράκια, τα εστιατόρια, την θέα από το κάστρο κλπ..
οι παραλίες είναι πανέμορφες, αμμώδεις, με ωραία νερά (αναφέρομαι σε αυτές της νότιας πλευράς του νησίου που ειναι οι γνωστότερες..οι υπόλοιπες είναι πιο δύσκολα προσβάσιμες και ειναι βραχωδεις..)..δεν μπορω ευκολα να ξεχωρίσω κάποια..το κλεισίδι, οι άγιοι ανάργυροι, το κατσούνι, οι ρούκουνες, το μοναστήρι κλπ..

τα δωμάτια θα τα βρω και θα στα στείλω..έμεινα πολύ ευχαριστημένη γενικά!ολοι μα όλοι οι κάτοικοι που γνωρισα ήταν κάτι περισσότερο από ευγενικοί, μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις!!αλλά μην περιμένεις τρελές ανέσεις..!τα περισσότερα ενοικιαζόμενα είχαν και σελίδα στο ίντερνετ, οπότε κάνε και μόνος σου μια αναζήτηση και ξεκίνα τα τηλέφωνα όταν εχεις ημερομηνίες!

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
τα Πλάγια στη Χώρα Home είναι καταπληκτικά τα στούντιος με πέτρινο κρεβάτι μεγάλο δωμάτιο και όλες τις ανέσεις, και μπαλκόνι με θέα το απέραντο πέλαγος.. Σαν την Ανάφη δεν έχει!!:clap:

magic_jim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δυσκολη επιλογη!
Ταξίδι-Όνειρο
Αστυπαλαια
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.απο αυτα που μαθαινω η αναφη ειναι οντως το μερος που ψαχνω,ενα ησυχο γραφικο νησακι,με εντονο αιγοπελαγιτικο στυλ,φιλοξενους κατοικους(οπως και περσυ που πηγα αστυπαλαια και εμεινα πολυ ευχαριστημενος).περσυ ειχα βρει δικλινο με 35 ευρω μεσα ιουλη ελπιζω και αναφη να βρω κατι παρομοιο καθοτι κ κριση.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Πόσες ώρες διαρκεί το καράβι από Πειραιά? Ξέρεις κανείς γενικά πότε αρχίζουν να ανακοινώνονται τα δρομολόγια του καλοκαιριού?

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.απο αυτα που μαθαινω η αναφη ειναι οντως το μερος που ψαχνω,ενα ησυχο γραφικο νησακι,με εντονο αιγοπελαγιτικο στυλ,φιλοξενους κατοικους(οπως και περσυ που πηγα αστυπαλαια και εμεινα πολυ ευχαριστημενος).περσυ ειχα βρει δικλινο με 35 ευρω μεσα ιουλη ελπιζω και αναφη να βρω κατι παρομοιο καθοτι κ κριση.
μέσα ιούλη πιστεύω πως το φθηνότερο δωμάτιο που θα βρεις στη χωρα θα ναι με 40 ευρω..αλλα χωρίς τιβι και κλιματισμό..πέρυσι ίδια εποχή, αυτή την τιμή κατάφερα να πετύχω..

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Πόσες ώρες διαρκεί το καράβι από Πειραιά?
δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά πάντως ήταν αρκετές..
φύγαμε 12 το βράδυ και φθάσαμε 11 το πρωί?κάτι τέτοιο σαν να θυμάμαι..

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά πάντως ήταν αρκετές..
φύγαμε 12 το βράδυ και φθάσαμε 11 το πρωί?κάτι τέτοιο σαν να θυμάμαι..
Omg!!! Γιατι για να φτάσω στα νησιά που μου αρέσουν πρέπει να τρώω κάθε χρονιά τα νιάτα μου μέσα στο blue star?:(:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα