Αχχχχ....Κι ο άντρας μου αυτό λέει.. Αλλά είναι σχεδόν 30 ευρώ ρε παιδιά!!!!Δεν εχω αποψη. Προτιμω την ευκολη διαδρομη σε μεγαλο ταξιδι.
Αχχχχ....Κι ο άντρας μου αυτό λέει.. Αλλά είναι σχεδόν 30 ευρώ ρε παιδιά!!!!Δεν εχω αποψη. Προτιμω την ευκολη διαδρομη σε μεγαλο ταξιδι.
34 ευρώ είναι το σύνολο των διοδίων για τη διαδρομή Σέρρες - Ναύπλιο. Δεν αξίζει να μπεις σε επαρχιακό δρόμο για να γλυτώσεις 3-4 ευρώ.Αχχχχ....Κι ο άντρας μου αυτό λέει.. Αλλά είναι σχεδόν 30 ευρώ ρε παιδιά!!!!
(Να διευκρινίσω ότι δεν έχω ιδέα από τη διαδρομή οπότε ίσως πω χαζομάρα!). Στο vriskoapostasi η διαδρομή χωρίς διόδια μου βγάζει σχεδόν την ίδια βενζίνη, μόνο 1,7 ευρώ κόστος διοδίων και 3 ώρες περισσότερη διαδρομή. Πάντως αφού το λέτε όλοι λέω να μην μπω στη διαδικασία για το δρόμο χωρίς διόδια! Ευχαριστώ πάρα πολύ!34 ευρώ είναι το σύνολο των διοδίων για τη διαδρομή Σέρρες - Ναύπλιο. Δεν αξίζει να μπεις σε επαρχιακό δρόμο για να γλυτώσεις 3-4 ευρώ.
Όσο για τη παράκαμψη στον Παλαιο Παντελεήμονα σου την προτείναμε γιατί είπες ότι ήθελες να δεις κάτι όμορφο.
Αλλιώ υπάρχει και η επιλογή του μπάνιου στα Καμμένα Βούρλα...
Δεν μπορω να φανταστώ καν απο πόσες παρακάμψεις σε στέλνει η επιλογή διαδρομής χωρις διόδια!!(Να διευκρινίσω ότι δεν έχω ιδέα από τη διαδρομή οπότε ίσως πω χαζομάρα!). Στο vriskoapostasi η διαδρομή χωρίς διόδια μου βγάζει σχεδόν την ίδια βενζίνη, μόνο 1,7 ευρώ κόστος διοδίων και 3 ώρες περισσότερη διαδρομή. Πάντως αφού το λέτε όλοι λέω να μην μπω στη διαδικασία για το δρόμο χωρίς διόδια! Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Συμφωνώ με την Lamprini74.Τα παιδια στις μεγαλες διαδρομες ή βαριουνται ή περιμενουν να κατεβουν απο το αμαξι για να κανουν κατι ενδιαφερον.