ολοκληρωθηκε η 1η φαση για Σαμο..Δε δεχεται νεες αιτησεις λέει τώρα
ολοκληρωθηκε η 1η φαση για Σαμο..Δε δεχεται νεες αιτησεις λέει τώρα
Κιόλας; Είχαν κάποιο αριθμό που έπρεπε να καλυφθεί και μετά έκλεισαν τις αιτήσεις;ολοκληρωθηκε η 1η φαση για Σαμο..
για Σάμο 4.000 κάρτες ήταν , οι οποίες καλύφθηκαν..Κιόλας; Είχαν κάποιο αριθμό που έπρεπε να καλυφθεί και μετά έκλεισαν τις αιτήσεις;
΄Υπάρχει όριο για κάθε φάση και για καθένα προορισμό.Κιόλας; Είχαν κάποιο αριθμό που έπρεπε να καλυφθεί και μετά έκλεισαν τις αιτήσεις;
να σου κάνω μια ερώτηση.. αφου κατεβασω το viva wallet και παρω την ψηφιακη καρτα.. πρεπει να την περασω και στο google pay? ειμαι λιγο ασχετος με την τεχνολογια στο συγκεκριμενο κομματι΄Υπάρχει όριο για κάθε φάση και για καθένα προορισμό.
https://www.gov.gr/ipiresies/periou...hon-boreias-euboias-kai-samou-evia-samos-pass
Λυπάμαι δεν το ξέρω καθόλου καθώς δεν ασχολήθηκα ποτέ μέχρι τώρα.να σου κάνω μια ερώτηση.. αφου κατεβασω το viva wallet και παρω την ψηφιακη καρτα.. πρεπει να την περασω και στο google pay? ειμαι λιγο ασχετος με την τεχνολογια στο συγκεκριμενο κομματι
Προφανώς συμπληρώθηκαν οι 4000 και μάλιστα πολύ γρήγορα.΄Υπάρχει όριο για κάθε φάση και για καθένα προορισμό.
https://www.gov.gr/ipiresies/periou...hon-boreias-euboias-kai-samou-evia-samos-pass
Επομένως και αφού δεν υπάρχουν κριτήρια/μόρια είναι με σειρά προτεραιότηας και όποιος προλάβει...Προφανώς συμπληρώθηκαν οι 4000 και μάλιστα πολύ γρήγορα.
Εννοείς οποίος ήδη πρόλαβε. Γιατί από τη στιγμή που δέχτηκε τι σύστημα την αίτηση και λέει ότι σε δύο μέρες θα αποσταλεί ο κωδικός της κάρτας (, κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι πως το έγραφε δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημαΕπομένως και αφού δεν υπάρχουν κριτήρια/μόρια είναι με σειρά προτεραιότηας και όποιος προλάβει...
Ναι για την τωρινή φάση όποιος πρόλαβε..Για τις επόμενες όποιος προλάβει...Εννοείς οποίος ήδη πρόλαβε. Γιατί από τη στιγμή που δέχτηκε τι σύστημα την αίτηση και λέει ότι σε δύο μέρες θα αποσταλεί ο κωδικός της κάρτας (, κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι πως το έγραφε δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα
Τι ώρα περίπου άνοιξε ; Γιατί εγώ γύρω στη 1 παρά έκανα την αίτηση και σε λιγότερο από μια ώρα διάβασα εδώ ότι δεν μπορούσε κάποιος να κάνει αίτησηΝαι για την τωρινή φάση όποιος πρόλαβε..Για τις επόμενες όποιος προλάβει...