Καλησπέρα! Κ εμείς γαμήλιο Σεϋχέλλες λέμε να πάμε! 16-27 Ιουλίου. Πού θα μείνετε; Εμείς 4 μέρες Πραλέν, 4 Λα Ντιγκ, 2 Μάχε. Καλά να περάσουμε!!!Καλησπέρα,
θα ήθελα να μου πείτε εντυπώσεις από σευχέλλες μιας και ήδη θα έχετε πάει. Μας το πρότειναν και εμάς για γαμήλιο ταξίδι από το τουριστικό γραφείο και έχουμε ενθουσιαστεί!!! Εμείς λέμε να πάμε τον Ιούνιο!
5-6 χιλιάρικα.....πάρτους κανά μίξερ καλύτερα...Παιδια ποσο παει περιπου ταξιδι για σευχελες σε ευρω?? θα ηθελα να το κανω δωρο στους λουμπαρους μου
:haha5-6 χιλιάρικα.....πάρτους κανά μίξερ καλύτερα...
Εμείς το κλείσαμε με πρακτορείο 2.029 το άτομο για 10 διανυκτερεύσεις (4 στο la Réserve; 4 στο Le Repaire; 2 στο Coral Strand) με πρωϊνό, εισιτήρια (+μία εσωτερική πτήση), μετακίνηση από κ προς αεροδρόμιο κ ασφάλιση. Το είχα ψάξει κ μόνη μου κ για τα ίδια εισιτήρια κ ξενοδοχεία μου έβγαινε πολύ πιο ακριβά (χωρίς να υπολογίσω τις εκεί μετακινήσεις). Από κεί κ πέρα εξαρτάται τί ζητάει ο καθένας, μπορεί να σου βγεί κ πιο φτηνά αλλά κ πολύ πιο ακριβάΠαιδια ποσο παει περιπου ταξιδι για σευχελες σε ευρω?? θα ηθελα να το κανω δωρο στους λουμπαρους μου