HummingBird
Member
Έτσι μου 'ρχεται να ψήσω κι εγώ μια μονοήμερη στη Ρώμη.
Ναι, μια χαρά είναι η διαδρομή αυτή. Γιατί όχι κι ένα πέρασμα από τις παράλληλες Via Tiburtina και via dei Marsi; Βλέποντας και κάνοντας, ό,τι σε εμπνεύσει. Καλά το έθεσες μέχρι την via degli Ausoni. Εγώ ως όριο θα έθετα το πολύ μέχρι τη via dei Reti (την αναφέρω γιατί μπορεί να σου φανεί χρήσιμη. Περνάνε 2 τραμ από εκεί, το 3 και το 19. Το 3 πάει μάλιστα μέχρι Trastevere, δυστυχώς όχι κατευθείαν. Φτάνεις p.le Ostiense, κάνεις μετεπιβίβαση στη στάση Piramide και από κει παίρνεις νομίζω λεωφορείο, το 3Β).Aν(αν) τελικά πάω san lorenzo και κάνω αυτή την διαδρομή θα έχω πάρει μια καλή γεύση από αυτό δεδομένου ότι δεν υπάρχει και πολύ χρόνος;
https://goo.gl/maps/33qPoFEvEqn
Παρακαλώ!Θεέ μου τι καταιγίδα από πληροφορίες είναι αυτή!!!Έψαχνα για το san lorenzo στο internet πόσες ώρες από διαφορετικές σελίδες(και Ιταλικές) και τόσα πολλά πράγματα δεν βρήκα.
Προτείνω στους υπεύθυνους να γίνει το μήνυμα οδηγός για το san lorenzo
Εγώ θέλω να πάω πολύ και μια άλλη φίλη από την παρέα αλλά δεν είμαστε μόνοι μας δυστυχώς η ευτυχώς αλλά όπως και να έχει αυτές οι πληροφορίες θα βοηθήσουν και άλλους.
Από λεωφορείο βρήκα ότι βολεύει πιο πολύ το 71 που πάει κέντρο αλλά και είναι και κοντά στο σημείο που θα καταλήξει η βόλτα στην περιοχή αν πάμε.
Το κακό με τα νυχτερινά λεωφορεία είναι ότι πρέπει να έχεις αγοράσεις εισιτήριο από πριν και από πριν όμως δεν μπορείς να ξέρεις την ακριβή κατάληξη της βόλτας και να είσαι σίγουρος για το αν θέλεις να το πάρεις .
pigneto εννοείται ότι δεν θα πάω. Το Quartiere Coppedè πανέμορφο αλλά εκτός της περιοχής που θέλουμε να κάνουμε βόλτα.
Ευχαριστώ!
Είναι πολύ ευχάριστη και χρήσιμη παρεκτροπή, αν θες σε παρακαλούμε να την συνεχίσεις!!!To σταματάω εδώ, γιατί ήδη έχω παρεκτραπεί!
+1Είναι πολύ ευχάριστη και χρήσιμη παρεκτροπή, αν θες σε παρακαλούμε να την συνεχίσεις!!!