Πόσο δίκιο έχει το αφροδιτάκι. Όποιος πάει στη ρωμούλα, να μην παραλείψει να σαβουριάσει στις τραταρίες.υπάρχουν αμέτρητες τραταρίες με ποοολύ ωραίο φαγητό, ωραία ατμόσφαιρα και φθηνές!!
Ρώμη δαγκωτό!!! Θα απογοητεύσω τους "ρομαντικούς", αλλά για μένα η Βενετία είναι tourist-trap! Τι ρομαντικό έχει να είσαι εσύ, το αμόρε σου κι άλλοι 1500 τουρίστες με κάμερες γύρω-γύρω σε μια πόλη που βουλιάζει (στην κυριολεξία...)? Δε λέω, μια επίσκεψη είναι must, έχει απίστευτη ατμόσφαιρα, αλλά δεν είναι για πάρα πολλές μέρες...είναι και πιο ακριβά από τη Ρώμη. Εγώ θα σου πρότεινα να πας Ρώμη που έχεις σαφώς περισσότερα πράγματα να δεις, αν κι εμένα η αγαπημένη μου πόλη στην Ιταλία είναι η Φλωρεντία Ό,τι και να επιλέξεις εύχομαι να περάσεις τέλεια!!!
Δεν νομίζω να είναι ιδιαίτερα σοβαρό και με κατάλληλη θεραπεία μάλλον θα σου περάσει, αλλά αυτό που έχεις να το κυττάξεις , μην το αφήσεις έτσι...Θα απογοητεύσω τους "ρομαντικούς", αλλά για μένα η Βενετία είναι tourist-trap! Τι ρομαντικό έχει να είσαι εσύ, το αμόρε σου κι άλλοι 1500 τουρίστες με κάμερες γύρω-γύρω σε μια πόλη που βουλιάζει (στην κυριολεξία...)
Προτρέχεις και κάνεις λογικά άλματα.όχι δα!!!
έγω σε αυτές που πήγα δεν έφαγα λιπαρό γιαμ γιαμ, έφαγα ωραίο φαγητό και δεν ήταν τοοοσο φθηνό, απλά δεν μας πιάσαν και τον ****!
προφανώς πήγες σε κάποια που είχε τέτοιο φαγητό για τουριστάκια και έχεις μείνει με αυτήν την εντύπωση!!
καλημέρα!!