Ρώμη, Ρώμη

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
εμενα στο Μιλανο κοντεψε να με πατησει αμαξι και δεν θελω να ξαναπαω. Η Ρωμη εχει υγρασια και δεν την θελωω!!!

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
καλα μην πιασουμε παλι την παλια συζητηση για το τι εχει η ρωμη (βρωμικη, με κλεφτες κλπ)

τωρα που μπαινει και το κρυο στο παιχνιδι, τα πραγματα χειροτερευουν...

(ποτε κλεινουμε ρε ξοφλες?)

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ειμαστε λιγο, αλλα δεν νομιζεις οτι οφειλω να πω το παθημα μου με την Λαμποργκινι??

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ειμαστε λιγο, αλλα δεν νομιζεις οτι οφειλω να πω το παθημα μου με την Λαμποργκινι??
και δεν καθησες να περασει απο πανω σου να δεις το V12 από κάτω?συνειδητοποιεις τι έχασες?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
και δεν καθησες να περασει απο πανω σου να δεις το V12 από κάτω?συνειδητοποιεις τι έχασες?
Οποτε προτεινεις να κλεισω ενα Μιλανο με την ευκολη μπας και το δω επιτελους αυτο το V12?? ( τι ειναι αυτο καλε?)
Αραγε στην Ρωμη συμβαινουν αυτα??? Αν ναι σε ποια piazza να παω να καθησω να περιμενω τον Χαρο??

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Οποτε προτεινεις να κλεισω ενα Μιλανο με την ευκολη μπας και το δω επιτελους αυτο το V12?? ( τι ειναι αυτο καλε?)
Αραγε στην Ρωμη συμβαινουν αυτα??? Αν ναι σε ποια piazza να παω να καθησω να περιμενω τον Χαρο??
στη Ρωμη στηνεσαι στην piazza Marconi στο EUR, με τον οβελίσκο μετα τις 24.00 που μπαίνουν με τις πάντες τα αυτοκίνητα. όταν δεις αυτά που έχουν στο καπώ ταύρο ή αλογο μπες στη μεση του δρομου και θα δεις ανάποδα αυτό..

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα