AntRo
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- All over the world
Σας ευχαριστω και τους 3 για τις απαντησεις σας. Αρκετα κατατοπιστικοι...
Στην Ελλάδα να βρω έλεγα για να ειναι κ στα ελληνικαΤα φυλλάδια που παίρνεις στην είσοδο δωρεάν, για βιβλία δεν γνωρίζω.
εγώ λοιπόν συστήνομαι, πολύ καλημέρα σας και ψάχνω προτάσεις για οικονομικό καλό φαγητό στη ΡώμηΛαθος. Εδω στο φορουμ, που μαλλον δεν διαβαζεις, το εχω γραψει προσωπικα πανω απο 10 φορες. Μη λες λοιπον απο τυχη η σε τυχαρπαστα σαιτ αμερικανιες οταν συμφορουμιτες σου εδω τα έχουν γραψει δεκαδες φορες. Κ οποιος βαριεται την αναζητηση η θελει απλα update, συστήνεται κ του τα ξαναλεμε οσες φορες χρειαζεται. Διαβάζετε απλα travelstories που γραφουν πραγματικοί ανθρωποι...
Λοιπον, απαντω γιατι πηγα και γυρισα.Μμμμμμ, ενδιαφέρουσα επιλογή για την επόμενη φορά, που δεν αργεί!
Ερώτηση: Από τον σταθμό Anagnina έως τον Ottaviano η διαδρομή του μετρό είναι όλη υπόγεια ή έχει και υπέργεια τμήματα; Αναρωτιέμαι αν θα μας φάει το μαύρο σκοτάδι!
θα μπορούσατε να μου στείλετε τα στοιχειά του ξεναγού???ευχαριστώ!!!Ενδιαφέρομαι να μάθω το όνομα του ξεναγού! Θα μπορούσατε να μου το στείλετε σε προσωπικό μήνυμα?