Viaggi
Member
Ενδιαφέρομαι να μάθω το όνομα του ξεναγού! Θα μπορούσατε να μου το στείλετε σε προσωπικό μήνυμα?Το Πάσχα που πήγα Ρώμη ειχαμε κλείσει εισητηρια για Βατικανο απο Ίντερνετ!! Οταν λοιπόν πήγαμε μας εκανε έλεγχο ενας τύπος οπου το καρτελάκι του έλεγε ενα ελληνικό επίθετο!! Τον ρωτάμε λοιπόν Έλληνας είστε και μας λεει ναι και προσφέρθηκε να μας ξεναγήσει δωρεάν άσχετα αν τον πληρώσαμε!! Τα στοιχεία του ειναι
...........................
Ο άνθρωπος ηταν ξεναγός του Βατικανού και η ξενάγηση ηταν τέλεια!! Μετα προσφερθήκαμε να του δώσουνε λεφτά ετσι για το καλο και αφου τον πιέσαμε να μας πει μιας και δεν ήθελε να μας χρεώσει μας ειπε οτι κανονικά ειναι 70€ ολα μεσα!! Αλλα του δώσαμε 50
Γραψτου μαϊλ και προτημησε τον!! Έλπιζω να βοήθησα!!
να φας στα εξής μαγαζιά
Βρε παιδιά που τα πετύχατε; Δηλαδή μόνο εγώ δεν έφαγα καλά στη Ρώμη!!!!!Οπως και να εχει μια πιτσα ή μακαροναδα δε γινεται να μην την φας, ειναι απλα υπεροχα!
ειναι κριμα να μεινει καποιος σε αυτα μονο...η ρωμαικη κουζινα ειναι πολυ πλουσια σε γευσεις για να περιοριστεις στο κλασικο πιτσα-μακαροναδα.Οπως και να εχει μια πιτσα ή μακαροναδα δε γινεται να μην την φας,
προφανώς διαβασαν καλυτερα το φορουμ απο εσενα..την επομενη φορα διαβασε καλυτερα...Βρε παιδιά που τα πετύχατε;
υπερβολες..κ στην Ελλαδα εχει ιταλους κ ελληνες σπανιοτερα που κανουν εξαιρετικη πιτσα κ μακαροναδες. στη Ρωμη δοκιμαζουμε τα τοπικα πιατα, δεν παμε για πιτσα κ μακαρονια κιμα..Παντως δυο χρονια εχω να παω στην Ιταλια, δυο χρονια εχω να φαω πιτσα...
Προφανως κ υπαρχουν κ αλλα πιατα και προφανως και υπαρχπυν και ελληνες που φτιαχνουν καλη πιτσα απλα δεν τους εχω "ανακαλυψει"ακομα. Απλα επειδη πιτσα σαν της ιταλιας δεν εχω βρει γι αυτο τη βαζω τοσο "ψηλα"ειναι κριμα να μεινει καποιος σε αυτα μονο...η ρωμαικη κουζινα ειναι πολυ πλουσια σε γευσεις για να περιοριστεις στο κλασικο πιτσα-μακαροναδα.
υπερβολες..κ στην Ελλαδα εχει ιταλους κ ελληνες σπανιοτερα που κανουν εξαιρετικη πιτσα κ μακαροναδες. στη Ρωμη δοκιμαζουμε τα τοπικα πιατα, δεν παμε για πιτσα κ μακαρονια κιμα..
στο φορουμ υπαρχουν πολλες προτασεις, ανακαλυψε τες. κι αν δεν μπορεις να τις βρεις ή τα ποστ ειναι παλια, ανοιξε ενα νεο θεμα και θα δεχτεις πολλες προτασεις. κι εγω θα σου προτεινα, αναλογα που μενεις βεβαια.απλα δεν τους εχω "ανακαλυψει"ακομα.
και καλα κανεις. >90% της ελληνική πιτσας ειναι απαραδεκτη. λιγο καλυτερα τα ποσοστα στο παγωτο...Απλα επειδη πιτσα σαν της ιταλιας δεν εχω βρει γι αυτο τη βαζω τοσο "ψηλα"
Αν ξέρεις να ψάχνεις σε site τύπου tripadvisor και να μην βλέπεις τι σου βγάζει στην πρώτη θέση κτλ μπορείς να βρείς πολύ καλές προτάσεις.τα site τύπου tripadvisor κτλ...
καλα βρε σεις, γραφουμε σε ενα φορουμ με χιλιαδες μελη που πανε συνεχεια ή κ μενουν Ρωμη, το δημοφιλεστερο προορισμο για ελληνες, ρωτας κατι κ παιρνεις απαντηση σε λεπτα ή ωρες κ θα εμπιστευτεις τις καλες προτασεις της Μπετυ απο τη Μινεσοτα? δημοκρατια βεβαια εχουμε, μεγαλα παιδια ειμαστε με κριση...Αν ξέρεις να ψάχνεις σε site τύπου tripadvisor και να μην βλέπεις τι σου βγάζει στην πρώτη θέση κτλ μπορείς να βρείς πολύ καλές προτάσεις.