Περιβάλλον καμία σχέση με πίτσα χατ, σε διώροφο κτήριο, σε πάρα πολύ καλή τοποθεσία και πίτσα μια χαρά σε ξυλόφουρνο. Έχω φάει πάνω από 4 φορές και δεν είχα παράπονο ποτέ...Όσον αφορά τα περί αλυσίδας η πίτσα ρε και το πασταρίτο είναι επίσης τέτοιο στιλ και είναι από τα πρώτα σε προτίμηση στη Ρώμη όχι από τους τουρίστες φυσικά αλλά από τους Ιταλούς...Το Πομοντόρο μοιάζει με πίτσα χατ και μακντοναλτς όσο μοιάζει η Ελλάδα με τα Σκόπια..... Το να μην σου αρέσει το φαγητό τους το δέχομαι αλλά το να λέμε το πομοντορο που όλα φτιάχνονται εκείνη την ώρα κ η πίτσα είναι σε ξυλόφουρνο με το μακ ντοναλτς που είναι όλα προψημένα και την πίτσα χατ που έχει τυποποιημένα προϊόντα είναι το λιγότερο υπερβολικό...Βέβαια γούστα είναι αυτά εδώ έχω διαβάσει σε ιστορία ότι όποιος πάει στη Βουδαπέστη να μην δοκιμάσει καθόλου τοπικό φαγητό γιατί είναι άθλιο και να πηγαίνει κάθε μέρα μακ ντοναλτς και στην Ουγγαρία έχω φάει τα καλύτερα φαγητά που έχω φάει ποτέ στο εξωτερικό (και Ρώμη βέβαια έχει αρκετές καλές επιλογές)..Για την περιοχή που θέλει η κοπέλα είναι μια καλή επιλογή, όχι η καλύτερη της πόλης αλλά μια σε νορμαλ τιμή..Τίμιο θα το χαρακτήριζα εγώ ....Οχι. φαγητο σε μαγαζι αλυσιδας ποτε. πιτσα πλαστικη, μοτσαρελα αθλια, περιβαλλον πιτσα χατ. Την αφησα την πιτσα μερικες ωρες μια φορα κι έμεινε η αισθηση πλαστικης σακουλας. μακρια.
δεν παω στη Ρωμη, γαστριμαργικο παράδεισο, για να φαω σε αλυσιδες τυπου πιτσα χατ κ μακντοναλντ.
Last edited: