georgis000
Member
Πλήρωσες καπουτσίνο 8ευρω στη Ρώμη???????
γιατί σου φαίνεται περίεργο..στο cafe greco π.χ πόσο έχει??!
Πλήρωσες καπουτσίνο 8ευρω στη Ρώμη???????
γιατί σου φαίνεται περίεργο..στο cafe greco π.χ πόσο έχει??!
όταν θα περάσεις απ'το πλάι στο κολοσαίο θα καταλάβεις..!Παιδιά σε 3 εβδομάδες πετάω για Ρώμη για πρώτη φορά!Παρότι το έχω ψάξει αρκετά θα ήθελα να μου πει και κάποιος πιο έμπειρος αν αξίζει να βγάλουμε την rome pass για να επισκεφτούμε τη βίλα Μποργκέζε, το Πάνθεον, το Κολοσσαίο και τη Ρωμαική αγορά...(ξέρω ότι για το βατικανό δεν ισχύει!)το ξενοδοχείο μας είναι 20' απο το Κολοσσαίο και σχετικά κοντά στον σταθμό Τέρμινι οπότε θα χρησιμοποιήσουμε κάποιες μέρες και τα ΜΜΜ..από ότι είδα η τιμή του είναι 30 ευρώ, απλά αναρρωτιέμαι αν χρηματικά αξίζει και αν ναι πρέπει να κλείσουμε σε κάποια από αυτά τα αξιοθέατα ήδη θέσεις παρότι θα έχουμε την κάρτα??
υπερευχαριστω για τις πληροφορίες!!με τόσα που έχω διαβάσει έχω χαθεί!!φτάνουμε μεσημέρι δευτέρας και φεύγουμε παρασκευή πρωί...θα μπορούσατε να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα ωστε να μη χάσω χρόνο σε άσκοπες μετακινήσεις για αξιοθέατα που είναι κοντά?επίσης σκεφτόμαστε να πάμε αυυθημερόν την πέμπτη στη φλωρεντία, 1,5 ωρα απο τη Ρώμη με δρομολόγιο που φεύγει στις 8μιση το πρωί και επιστρέφει το βράδυ κατα τις εννιά...πιστεύετε οτι αξίζει τον κόπο?ευχαριστώ εκ των προτέρωνΓια το πανθεον η εισοδος ειναι δωρεαν,οπως και για καθε αλλη εκκλησια.
Τωρα για εμενα αξιζει να τη βγαλεις.
Μονο κολοσσαιο-ρωμαικη αγορα,βιλα μποργκεζε να πας,τα εβγαλες τα λεφτα της.
Επισης θα σου πρoτεινα να πας στο μουσειο του καπιτωλιου να δεις την εκθεση Lux in arcana.
Θα εχεις εκπτωση με τη roma pass.Εδω το λινκ.
Lux in arcana - The Vatican Secret Archive reveals itself / Exhibitions - Musei Capitolini
Και τελος κρατηση θα πρεπει να κανεις μονο για τη μποργκεζε.
''Roma Pass and Roma Pass+ are accepted at Borghese Gallery and Museum.
Clients holding a Romapass card are invited to just reserve admission calling +390632810.''
Γιατι που βρηκατε να ξερουν αγγλικα;Ουτε τουριστικο ουτε καν αγγλικα δεν ηξεραν,παρα πολυ καλο.
Εγω στο trastevere οπου πηγα ηξεραν αγγλικα.Γιατι που βρηκατε να ξερουν αγγλικα;
Μην πάτε φλωρεντια γιατί η Ρώμη θέλεις μέρες ,ουσιαστικά εχειΣ 3,5 μέρες για Ρώμη και καλα θα είναι να κάτσεις εκει να την δεις καλα,πρώτη μέρα αφού θα φτάσετε μεσημέρι καλα είναι να βολταρετε σε στα ισπανικά σκαλιά στην φοντανα και να βονα και απο την άλλη μέρα να ξεκινήσετε με μουσείαantonia3006 said:υπερευχαριστω για τις πληροφορίες!!με τόσα που έχω διαβάσει έχω χαθεί!!φτάνουμε μεσημέρι δευτέρας και φεύγουμε παρασκευή πρωί...θα μπορούσατε να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα ωστε να μη χάσω χρόνο σε άσκοπες μετακινήσεις για αξιοθέατα που είναι κοντά?επίσης σκεφτόμαστε να πάμε αυυθημερόν την πέμπτη στη φλωρεντία, 1,5 ωρα απο τη Ρώμη με δρομολόγιο που φεύγει στις 8μιση το πρωί και επιστρέφει το βράδυ κατα τις εννιά...πιστεύετε οτι αξίζει τον κόπο?ευχαριστώ εκ των προτέρων