Κοίτα όσο χρόνο και να έχεις σε αυτή την πόλη δεν σου φτανει να τα δεις όλα. Κ εγώ πριν λίγες μέρες γύρισα από Ρώμη,έκατσα ακριβως τις ίδιες μέρες και πεταξα με ιζυ . Νομίζω πήρα αρκετά καλή δόση . Ρόμα πας δεν είχα πάρει γιατί όταν πηγα τα μουσεία ήταν ελεύθερα αλλιώς νομίζω ότι συμφέρει. Επειδή θα μείνεις λίγο ψηλά νομίζω θα χρησιμοποιήσεις αρκετά κ το λεωφορείο οπότε βγαλε. Τα κόκκινα δεν αξίζουν. Περπατήστε όσο αντgeorgis000 said:Καλησπέρα παιδιά!Είμαι καινούργιος στο φόρουμ,το οποίο βρίσκω πολύ καλό κ εξυπηρετικότατο.Διάβασα διάφορα σχόλια κ 2-3 άρθρα,αλλά απ'ότι κατάλαβα θες 4-5 γεμάτες μέρες για να δεις τα βασικά!Εγώ φεύγω για ρώμη σ'ένα μήνα περίπου κ έχω κλείσει στο hotel medici-via veneto (γιατί είδα ότι είναι σε καλή περιοχή κ σε νορμάλ τιμή) για 4 βράδια,αλλά επειδή πετάω με easyjet με άβολες ώρες..στην ουσία θα μείνω μόνο 3.5 μέρες..!
-είναι οκ αυτό το διάστημα ή πρέπει να κλείσω άλλη μια βραδιά?(αν κ τσούζουν οι τιμές των ξενοδ. εκεί! )
-αξίζει η roma pass για το σημείο που θα μένω ή δεν πολυχρειάζεται??(αν κ απ'ότι διάβασα αξίζει γιατί έχει κ άλλα μπόνους)
-το κόκκινο λεωφορείο που σε κάνει τουρ αξίζει ή είναι χάσιμο χρόνου?
-διάβασα πολλά σημεία που προτείνετε.Φθάνω Σάββατο μεσημέρι κ φεύγω Τετάρτη πρωί..μπορείτε να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα που θα κάνατε ώστε να τα προλάβω?!
(..σαν πολλά να ρώτησα..!)
έχεται να χαρειτε την πόλη.