Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

alkistismaria

Member
Μηνύματα
528
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
εισιτήριο βγάλτε πρώτα στην Ρωμαίκη Αγόρα, μιας και δε υπάρχει κόσμος εκεί, και με το ίδιο εισιτήριο μπαίνετε στο Κολοσαίο
Να ρωτήσω κάτι;Αν πάρουμε εισιτήρια απο την Ρωμαική αγορά θα συνεχίσουμε περπατώντας και θα πάμε στο κολοσσαίο χωρίς να δείξουμε σε κάποια είσοαδα τα εισιτήρια;
 

nautikos

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Λατινικής Αμερικής
Καλησπέρα σε όλους! Μόλις εγγράφηκα αν και έχω παρακολουθήσει αρκετά το σάιτ ψάχνοντας για ταξίδια στο εξωτερικό. Σχεδιάζω τον Μάιο να πάω στη Ρώμη (Πρώτο ταξίδι που οργανώνω μόνος). Τα αεροπορικά εισητήρια έχουν σταθερές και σε γενικές γραμμές καλές τιμές. Οπότε το πρόβλημά μου είναι η διαμονή. Μετά από λίγο ψάξιμο κυρίως στο booking.com είδα ότι οι τιμές των ξενοδοχείων είναι γενικά πολύ υψηλές οπότε στράφηκα στην αναζήτηση appartment. Έχω βρει ένα συγκεκριμένο και θα ήθελα την βοήθεια σας για το αν είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο αλλά και γενικά η θα πρέπει να επιμείνω στα ξενοδοχεία έστω και με ποιο υψηλές τιμές. Ευχαριστώ :D

Το appartment : Atleta Loft

Σε γενικές γραμμές έχει αρκετά καλή τοποθεσία φαίνεται άνετο και καθαρό. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο, μιας και είναι και το πρώτο μου ταξίδι και έχω 0 προσωπικές εμπειρίες από αυτά.
 

jovannaki

Member
Μηνύματα
10
Likes
1
εισιτήριο βγάλτε πρώτα στην Ρωμαίκη Αγόρα, μιας και δε υπάρχει κόσμος εκεί, και με το ίδιο εισιτήριο μπαίνετε στο Κολοσαίο
:clap:
Εμείς πάντως έτσι το κάναμε και βόλεψε πολύ. Στη ρωμαϊκή αγορά περιμέναμε στην ουρά κανένα τέταρτο και βγάλαμε εισιτήριο και για το Κολοσαίο, αν θυμάμαι καλά 12 ευρώ το άτομο ήταν.
Γυρίσαμε την αγορά, πήγαμε στον Παλατινό λόφο (μέσα στην αγορά είναι και αυτός) και μετά βγήκαμε από την έξοδο για Κολοσαίο.
Εκεί η ουρά ήταν τεράστια!!!!!!!! Χάρη στη συμβουλή που μου έδωσαν τα παιδιά στο φόρουμ δε χρειάστηκε να περιμένουμε καθόλου! Δείξαμε στην είσοδο τα εισιτήρια μας και μας έβαλαν μέσα τσάκα τσάκα! :D
Οπότε alkistismaria μην το σκέφτεσαι καθόλου! Βουρ στη Ρωμαϊκή Αγορά! :p
 

jovannaki

Member
Μηνύματα
10
Likes
1
Κοίτα, ξεκινήσαμε κατά τις 9:30 το πρωί. Πρώτα πήγαμε στο μνημείο του Vittorio Emmanouelle (Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης) που πολυυυυυυυυυυ μου άρεσε!!!!
Μετά πήγαμε στη Ρωμαϊκή αγορά με τα πόδια, είναι δίπλα! Και αφού τελειώσαμε από εκεί πήγαμε Κολοσσαίο. Νομίζω, αν θυμάμαι καλά, ότι τελειώσαμε από το Κολοσσαίο γύρω στις 3 με 3:30...
 

coco_

Member
Μηνύματα
1.371
Likes
2.106
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
6 ώρες????????!!!!!Νόμιζα 1-2 το πολύ και εχω βάλει ένα σωρό για εκείνη την μέρα στο πρόγραμμα:(
 

alkistismaria

Member
Μηνύματα
528
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Το μνημείο του Vittorio Emmanouelle απλά το είδατε;
Έχουμε κλείσει κυριακή στις 1 για borghese και έλεγα μήπως συνδύαζα πιο πρωί κολοσσαίο αλλα μάλλον θα μου πάρει πολύ χρόνο.
 

jovannaki

Member
Μηνύματα
10
Likes
1
Στον Vittorio Emmanouelle χαζέψαμε απ έξω, μπήκαμε στο μουσείο που έχει στο εσωτερικό και ανεβήκαμε στην κορυφή του κτηρίου για να δούμε τη θέα. Πολύ ώρα μας πήρε η Ρωμαϊκή Αγορά. Είναι μεγάλη αν θέλεις να τη γυρίσεις όλη σιγά σιγά, και αν θέλεις να δεις το Παλατίνο τότε έχει αρκετό περπάτημα, θα σου πάρει δηλαδή λίγο χρόνο παραπάνω. Εντάξει, μην είστε και με το ρολόι στο χέρι... Τώρα δεν ξέρω αν προλαβαίνεις για τη Villa Borghese, αυτό θα σου το πει κάποιος πιο έμπειρος από μένα σε θέματα Ιταλίας.... :)

Τώρα είδα το μήνυμά σου ότι έχεις βάλει ένα σωρό πράγματα για αυτή τη μέρα.... Να σου πω, σε ένα δυο ώρες Ρωμαϊκή Αγορά και Κολοσσαίο μου φαίνεται πολύ στριμωγμένο.... Λάβε υπόψη σου ότι θα συναντήσετε κόσμο (έστω στην είσοδο της Ρωμαικής αγοράς) και επίσης μην ξεχνάς της μετακινήσεις σας και πόση ώρα θα σας φάνε και αυτές.
 

osfialgia

Member
Μηνύματα
764
Likes
280
ποσα ατομα θα ειστε?
ΤΙ ενοεις αξιοπιστο? για το σαιτ που κανεις κρατηση? Εγω πρωτη φορα το βλεπω, στειλε κανενα εμαιλ να ρωτησεις η΄παρε τηλεφωνο να δεις τι παιζει.
Το διαμερισμα παντως ειναι μια χαρα
 

jovannaki

Member
Μηνύματα
10
Likes
1
Στο Vittorio Emanuelle δεν πληρώσαμε τίποτα.
Γενικά την είχαμε βγάλει αρκετά φτηνά. 12 ευρώ για Κολοσσαίο και Ρωμαική Αγορά, 10 ευρώ για Castel Sant Angelo (όπου δεν ξετρελάθηκα και όλας) και Βατικανό τζάμπα επειδή πήγαμε την τελευταίο Κυριακή του μήνα!
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Κι εμενα μου αρεσε πολυ η διαμονη σε διαμερισμα στη Ρωμη. Σαν παρεα μας βολεψε κι απο θεμα οικονομικων και φαγητου αφου κανα δυο φορες φαγαμε προχειρα μια μακαροναδα. Ενιωθες οτι βρισκεσαι σε δικο σου σπιτι, δικη σου γειτονια. Για το συγκεκριμενο διαμερισμα δε γνωριζω ουτε και για το συγκεκριμενο σαιτ. Σε καποια διαμερισματα απαιτειται εγγυηση για ζημιες η οποια φυσικα σου επιστρεφεται.
Εμεις ειχαμε μεινει σε αυτο Roma - Apartment - RMAP116 - CAMPO DE' FIORI Ηταν καθαρο, ομορφο και απο αποψη τοποθεσιας κατ'εμε ηταν τελειο. Εχω το μειλ του ιδιοκτητη οπου μπορεις να στειλεις να σου πει αν υπαρχει διαθεσιμοτητα και να κλεισεις σε χαμηλοτερη τιμη απ'αυτη του σαιτ μιας και δε θα μεσολαβησει το σαιτ για τη κρατηση σου.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.532
Μηνύματα
899.360
Μέλη
39.249
Νεότερο μέλος
asmod1062

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom