Καλησπέρα κι από μένα! Πήγαμε στη Ρώμη τα Χριστούγεννα ... περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ! Η πόλη είναι μαγευτική .. ειλικρινά δεν έχω λόγια να την περιγράψω ... μάλλον γι' αυτό δεν έχω γράψει ακόμη την ιστορία μου !!! Τέλοσπάντων ... όταν κάναμε εμείς έρευνα για να κλείσουμε ξενοδόχειο είχαμε ακούσει διάφορες απόψεις .. π.χ. τα ξενοδοχεία που είναι στο κέντρο είναι παλιά, βρώμικα κτλ κτλ. Εν τω μεταξύ είχαμε καθυστερήσει λίγο να κλείσουμε και τα ξενοδοχεία κοντά στο κέντρο που ήταν πιο καλά είχαν λίγο τσιμπημένες τιμές. Και τελικά κλείσαμε στο Hotel Pulitzer (Official website - Hotel Pulitzer Roma - 4stars design hotel in Rome, EUR quarter)... και δεν το μετανιώσαμε καθόλου! Ίσα ίσα που θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα. Βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια από τη μπλε γραμμή του Μετρό, στη στάση Μαρκόνι (2 στάσεις μακριά από το Κολοσσαίο) και έχει ακριβώς μπροστά του και στάση λεωφορείου που πάει στο κέντρο σε 20 λεπτά. Ίσως όντως να μη φαίνεται πολύ κοντά αλλά κατά τ' άλλα είναι ένα πολύ μοντέρνο ξενοδοχείο, πολύ καθαρό και αρκετά άνετο. Για να μην πολυλογήσω άλλο, το συστήνω ανεπιφύλακτα κι αν θέλει κανείς άλλες πληροφορίες με ρωτάει!!!! (Σημ. αν μπει κανείς να κλείσει προτείνω να ελέγξει και το site του ξενοδοχείου γιατί εμείς κλείσαμε από το booking χωρίς να το ελέγξουμε και την πατήσαμε κατά ? 20)!
ΥΓ Να αγοράσετε ΑΝΕΤΑ παπούτσια γιατί έχει πολύυυυυυυυυυυ ποδαρόδρομο!!!!
ΥΓ Να αγοράσετε ΑΝΕΤΑ παπούτσια γιατί έχει πολύυυυυυυυυυυ ποδαρόδρομο!!!!
Last edited by a moderator: