προσωπικα οποτε πηγαινω Ρωμη μενω γυρω στην σταση του μετρο Cipro, και οι τιμες που βρισκω ειναι αρκετα νορμαλ για ενα 2κλινο.Καλησπέρα. Έχω κανονίσει ταξιδάκι για 22-25/01 στη Ρώμη. Έχω κλείσει ήδη ένα ξενοδοχείο μέσω booking στην περιοχή Termini (έχω διαβάσει για την "ιδιαιτερότητα" της περιοχής αλλά οι τιμές τους είναι δελεαστικές). Το ξενοδοχείο που έκλεισα είναι το https://www.booking.com/hotel/it/best-western-plus-universo.el.html.
Υπάρχει κάποιος που να έχει μείνει εκεί ή έστω εκεί τριγύρω να μας πει τι παίζει;
Υ.Γ: Κάθε πρόταση για αλλαγή ξενοδοχείου ΔΕΚΤΗ!
Καλά σχόλια έχει το ξενοδοχείο ... η τιμή σε βολευει, τα σχόλια σε ότι αφορά το termini τα έχεις λάβει υπ όψιν σου, οπότε τι να πούμε εμείς? Καλά να περάσεις....Καλησπέρα. Έχω κανονίσει ταξιδάκι για 22-25/01 στη Ρώμη. Έχω κλείσει ήδη ένα ξενοδοχείο μέσω booking στην περιοχή Termini (έχω διαβάσει για την "ιδιαιτερότητα" της περιοχής αλλά οι τιμές τους είναι δελεαστικές). Το ξενοδοχείο που έκλεισα είναι το https://www.booking.com/hotel/it/best-western-plus-universo.el.html.
Υπάρχει κάποιος που να έχει μείνει εκεί ή έστω εκεί τριγύρω να μας πει τι παίζει;
Μια χαρα. Καλα εισαι.Καλησπέρα. Έχω κανονίσει ταξιδάκι για 22-25/01 στη Ρώμη. Έχω κλείσει ήδη ένα ξενοδοχείο μέσω booking στην περιοχή Termini (έχω διαβάσει για την "ιδιαιτερότητα" της περιοχής αλλά οι τιμές τους είναι δελεαστικές). Το ξενοδοχείο που έκλεισα είναι το https://www.booking.com/hotel/it/best-western-plus-universo.el.html.
Κι εγω μενω Piramide για τους δικουςμου λογους, δεν το προτεινω κιολας. Πολυ καλυτερο το Τερμινι, ξεπεραστε επιτελους τις φημες. Η Ομονοια (που μενουν πολλοι τουριστες) ειναι πολυ χειροτερη.προσωπικα οποτε πηγαινω Ρωμη μενω γυρω στην σταση του μετρο Cipro, και οι τιμες που βρισκω ειναι αρκετα νορμαλ για ενα 2κλινο.
Αγαπητε @Samion το πως θα απαντηση η οχι καποιος και το τι προτεινει δεν νομιζω να σου πεφτει ο παραμικρος λογος. Το τι κανεις ή δεν κανεις εσυ επισης δεν με αφορα καθολου. Καλο ειναι λοιπον να μενουμε στο ομορφο πνευμα αυτου του φορουμ και να μην προσπαθουμε να επιβαλλουμε το τι θα πρεπει να πει καποιος εδω μεσα, εκτος και θα πρεπει ολες οι απαντησεις να εγκριθουν πρωτιστος οτι χαιρουν της αποδοχης σου.Μια χαρα. Καλα εισαι.
Κι εγω μενω Piramide για τους δικουςμου λογους, δεν το προτεινω κιολας. Πολυ καλυτερο το Τερμινι, ξεπεραστε επιτελους τις φημες. Η Ομονοια (που μενουν πολλοι τουριστες) ειναι πολυ χειροτερη.
Αγαπητε ταδε μη βλεπεις φαντασματα. Δεν υπαρχει "μου","σου", "σε". Δημοσιο φορουμ ειμαστε κ δεν καιγεται καρφι σε κανένα τι κανει ο αλλος. Ειπες τι κανεις εσυ, ειπα τι κανω εγω. Δεν εκρινα τι κανεις ούτε εσυ ουτε κανενας αλλος. Αντικειμενικα το βολικοτερο μερος ειναι το Τερμινι κ περιξ οσο αφορα τα ΜΜΜ. Φημες υπαρχουν αλλα τις κρινω υπερβολικές κ για οποιον ξέρει από Ομονοια ειναι αστειες. Κουλ νταουν.Αγαπητε @Samion το πως θα απαντηση η οχι καποιος και το τι προτεινει δεν νομιζω να σου πεφτει ο παραμικρος λογος. Το τι κανεις ή δεν κανεις εσυ επισης δεν με αφορα καθολου. Καλο ειναι λοιπον να μενουμε στο ομορφο πνευμα αυτου του φορουμ και να μην προσπαθουμε να επιβαλλουμε το τι θα πρεπει να πει καποιος εδω μεσα, εκτος και θα πρεπει ολες οι απαντησεις να εγκριθουν πρωτιστος οτι χαιρουν της αποδοχης σου.