Αν προσγειωνεσαι Τσιαμπινο με ryanair δεν έχει σιγουραστο αεροδρόμιο δεν θα εχει να αγοράσω απο εκει σιμ? πρέπει να παω σε καποιο κατάστημα δηλαδη?
Αν προσγειωνεσαι Τσιαμπινο με ryanair δεν έχει σιγουραστο αεροδρόμιο δεν θα εχει να αγοράσω απο εκει σιμ? πρέπει να παω σε καποιο κατάστημα δηλαδη?
Για τραστεβερε έχω να σου προτέινω το Bir & Fud σε κάτι πιο εναλλακτικό με τρομερη ποικιλία σε μπύρες και πολύ ωράια κουζίνα.Εάν είσαι λάτρης της μπύρας ακριβώς απένατι βρίσκεται και το Ma che siete venuti a fa,ενα απο τα καλύτερα beer places σε ολόκληρο τον κοσμοΚαλησπερα..εχει καποιος να προτεινει συγκεκριμενο μαγαζι στη trastevere εκτος απο το VinAllegro που ειδα στο φορουμ;
Λογικά θα πας με λεοφωρειο τερμινι (εκτος αν πας στους απατεωνες τους ταξιτζηδες) οπότε πάρε από εκεί να ξεμπερδευεις...εκει θα προσγειωθω...πρέπει να παω στο κέντρο δλδ?[/QUOTE
Ναι για φαγητο! Σε ευχαριστω! Θα το κοιταξω..Για φαγητό ψάχνεις ? Εμείς πήγαμε στο la Scala τέλεια καρμποναρα. Αν πας όμως απόγευμα ή σκ θέλει κράτηση .
γεια σου δεν μπορω να σου στειλω Inbox, στειλε μ αν θες για να σου πω το email για τον οδηγό η αν τον εχει και καποιος αλλος να μου τ οστειλειΚατεβάστε το myTrip στο κινητό σας και στείλτε μου ινμποξ το μαιλ σας να σας κάνω share το πρόγραμμα μου....Η εφαρμογή είναι για οργάνωση ταξιδιού δεν είναι δικιά μου για να μην παρεξηγηθώ ή νομίζει κανείς ότι βγάζω κάτι από αυτό..Βάζεις προορισμό κ κάνεις προσθήκη αξιοθέατα κ μέρη που θα πας (εστιατόρια, μαγαζιά κλπ) κ τα βάζεις σε μια σειρά ανά ημέρα..Σου εμφανιζει ποτε αμοιγουν τα μαγαζια ποτε κλεινουν ή ποσο κοστιζει να μπεις σε ενα αξιοθεατο. Στα εμφανίζει με χαρτη αν έχεις νετ σου δίνει οδηγίες πως να πας από το ένα μέρος στο άλλο κ αν την αγοράσεις κιόλας με ένα συμβολικό πόσο ότι ταξίδια ετοιμάζεις μπορείς να τα βλεπεις από όλες σου τις συσκευές...Όποιος την κατεβάσει ας μου στείλει μήνυμα να του κάνω το πρόγραμμα μου share...Προσοχή μόνο να στείλει το μαιλ που θα δηλώσει στο πρόγραμμα..
Στον Άγιο Πέτρο μπαίνεις αν θες και από τα μουσεία του Βατικανού. Έχει πέρασμα από την capella sistina.Βασιλική Αγίου Πέτρου