sarantis78
New Member
Δεν πρόλαβα να πάω. 3 ημέρες έμεινα μόνο, την μία την έφαγα στο Βατικανό.Σε ευχαριστω πολυ! Η Βιλλα Μποργκεζε αξιζει γενικα τον κοπο; Γιατι και το εισιτηριο εχει 20Ε
Δεν πρόλαβα να πάω. 3 ημέρες έμεινα μόνο, την μία την έφαγα στο Βατικανό.Σε ευχαριστω πολυ! Η Βιλλα Μποργκεζε αξιζει γενικα τον κοπο; Γιατι και το εισιτηριο εχει 20Ε
Off the top of my head:Καλησπέρα, πριν λίγο καιρό αποφασίσαμε με τη γυναικα να γιορτάσουμε τα 10 έτη μας στη Ρώμη. Φαντάζομαι ότι θα βρώ σε αυτό το thread ό,τι χρειάζομαι για τη συγκεκριμένη εκδρομή απλά φοβάμαι τις 61 σελίδες διαβάσματος που με περιμένουν και το ξεσκαρτάρισμα . Φεύγουμε 30 Μαρτίου για 3 μέρες. Πριν γίνω μέλος στο travelstories αγόρασα την omnia card vaticanandromepass που πηδάς ουρές στα μουσεία και μπαίνεις τσάμπα σε διάφορα μνημεία καθώς επίσης ανεβαίνεις σε hop on hop off busses και στα μέσα μαζικής μεταφοράς της ρώμης, οπότε θεώρησα ότι την χρειαζόμασταν (αν έσφαλα , τί να κάνουμε ότι έγινε έγινε ) . Θα ήθελα από φίλους που έχουν πάει και αγαπούν Ρώμη, να μου δώσουν hints για κάποιο εστιατόριο κρυφό διαμαντάκι που τρώνε οι ντόπιοι (ένα ή περισσότερα) και κάποια must do πέρα από τα γνωστά .... In you I trust, έτσι και αλλιώς έχω ένα μήνα στο χέρι μου να διαβασω όλο το topic
Πρεπει να ειναι εδω μετα την biglietteria...https://www.google.gr/webhp?sourcei...!4f13.1;tbs:lf_msr:-1,lf_pqs:EAE,lf:1,lf_ui:222 Απριλίου πετάω από Ρώμη για Θεσσαλονίκη στις 6:45 π.μ. από το Ciampino. Tο λεωφορείο που μας βολεύει, θεωρώ ότι είναι της Terravision από Roma Termini στις 4:30 . Υπάρχει κάποιος που έχει πετάξει με αυτό το πρωινό δρομολόγιο και ξέρει αν το συγκεκριμένο λεωφορείο βολεύει ? Επίσης, που ακριβώς στο Termini βρίσκεται η στάση της Terravision για Ciampino Airport, γιατί δεν μου το βγάζει ακριβώς που στην Via Giovanni Giolitti(από ιστοσελίδα τους μου το βγάζει κάπου στην μέση της οδού, ενώ αν πληκτρολογήσεις την διεύθυνση που λένε είναι πολύ πιο νότια) και δεν νομίζω ότι θα είναι ότι καλύτερο να ψάχνουμε την στάση της Terravision στις 4 τα ξημερώματα στην ασφαλέστατη περιοχή του Termini.
Θα το παρετε απο τη Via Giovanni Giolitti (αναμεσα απο τις καθετες οδους Via Carlo Cattaneo και Via Urbano Rattazzi)22 Απριλίου πετάω από Ρώμη για Θεσσαλονίκη στις 6:45 π.μ. από το Ciampino. Tο λεωφορείο που μας βολεύει, θεωρώ ότι είναι της Terravision από Roma Termini στις 4:30 . Υπάρχει κάποιος που έχει πετάξει με αυτό το πρωινό δρομολόγιο και ξέρει αν το συγκεκριμένο λεωφορείο βολεύει ? Επίσης, που ακριβώς στο Termini βρίσκεται η στάση της Terravision για Ciampino Airport, γιατί δεν μου το βγάζει ακριβώς που στην Via Giovanni Giolitti(από ιστοσελίδα τους μου το βγάζει κάπου στην μέση της οδού, ενώ αν πληκτρολογήσεις την διεύθυνση που λένε είναι πολύ πιο νότια) και δεν νομίζω ότι θα είναι ότι καλύτερο να ψάχνουμε την στάση της Terravision στις 4 τα ξημερώματα στην ασφαλέστατη περιοχή του Termini.
Αρχισε το διαβασμα.εχουν γραφει παμπολλα. Πχ "εστιατόρια to die for" κι αλλα πολλα.Θα ήθελα από φίλους που έχουν πάει και αγαπούν Ρώμη, να μου δώσουν hints για κάποιο εστιατόριο κρυφό διαμαντάκι που τρώνε οι ντόπιοι (ένα ή περισσότερα) και κάποια must do πέρα από τα γνωστά .... In you I trust, έτσι και αλλιώς έχω ένα μήνα στο χέρι μου να διαβασω όλο το topic
Αν στο επιβεβεβαιωνα εγω σε καλυπτει δηλ?Καλησπέρα και απο μένα! Επιβεβαιώστε μου παρακαλώ ότι φέτος συμπίπτει το 3ήμερο της καθαράς δευτέρας και για του καθολικούς (εκτός αν δεν έχουν λέω εγώ τώρα....) και αν θα πρέπει να προσέξω κατι ιδιαίτερο! 25-28 θα ειναι η διαμονη μας
καπως αργα το ειδα , ..., αν ενδιαφερεσαι ακομα πεσ μου ....οπωσδηποτε αξιζει !!Μπορει καποιος να μου πει αν αξιζει να παω Ρωμη (και πιο βορεια) το Φεβρουαριο για ταξιδι με τρενα και ετσι, πως ειναι σαν μηνας?
Καλως ηρθες, θα βρεις πολλα να διαβασεις εδω, αγαπμε πολυ και πολλοι την Ιταλια.Καλησπέρα, πριν λίγο καιρό αποφασίσαμε με τη γυναικα να γιορτάσουμε τα 10 έτη μας στη Ρώμη. Φαντάζομαι ότι θα βρώ σε αυτό το thread ό,τι χρειάζομαι για τη συγκεκριμένη εκδρομή απλά φοβάμαι τις 61 σελίδες διαβάσματος που με περιμένουν και το ξεσκαρτάρισμα . Φεύγουμε 30 Μαρτίου για 3 μέρες. Πριν γίνω μέλος στο travelstories αγόρασα την omnia card vaticanandromepass που πηδάς ουρές στα μουσεία και μπαίνεις τσάμπα σε διάφορα μνημεία καθώς επίσης ανεβαίνεις σε hop on hop off busses και στα μέσα μαζικής μεταφοράς της ρώμης, οπότε θεώρησα ότι την χρειαζόμασταν (αν έσφαλα , τί να κάνουμε ότι έγινε έγινε ) . Θα ήθελα από φίλους που έχουν πάει και αγαπούν Ρώμη, να μου δώσουν hints για κάποιο εστιατόριο κρυφό διαμαντάκι που τρώνε οι ντόπιοι (ένα ή περισσότερα) και κάποια must do πέρα από τα γνωστά .... In you I trust, έτσι και αλλιώς έχω ένα μήνα στο χέρι μου να διαβασω όλο το topic
ΕυχαριστώOff the top of my head:
View attachment 167784 View attachment 167785
Παγωτό - Τιραμισού:
View attachment 167786
Ποτό:
View attachment 167787 Και στο Salotto 42!