AntRo
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- All over the world
Καλησπερα,Επειδή πήγα κι εγώ πρόσφατα, Ρώμη, όντως την ουρά στο Κολοσσαίο δεν την γλυτώνεις με τίποτα! Και εισιτήριο να έχεις στα χέρια σου από το Forum θα περιμένεις κανονικά για να περάσεις τον έλεγχο ασφαλείας. Μέχρι και το νερό που έχεις το πετάς... Φυσικά έχει μέσα βρύση να γεμίσεις το παγούρι σου (όπως παντού)... Η ουρά είναι διαφορετική από αυτούς που δεν έχουν εισιτήριο, αλλά είναι εξίσου μεγάλη... Τσάμπα κοκορευόμουν στον άντρα μου ότι θα περάσουμε έτσι... Πάντως, είχε ελέγχους παντού και η αστυνομία και ο στρατός πανταχού παρόντες!
Η αιώνια πόλη είναι πανέμορφη!
Όσο για τους ταρίφες, εμείς πέσαμε πάνω σε απάτη ταρίφα που άλλο έγραφε πάνω στην πόρτα (όπως όλα τα ταξί, δηλ. ρώμη-fiumicino 48€) και είχε μέσα ένα ταμπελάκι που έγραφε οτι το ίδιο κάνει 60€. Τον ρώτησα βέβαια αλλά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Στην αναχώρηση πετύχαμε τίμιο (μας πήρε 30€ ρώμη-ciampino)...
Οταν λες οτι πετας το νερο για να μπεις στο Κολοσαιο τι εννοεις? Δεν σου επιτρεπουν να μπεις μεσα με πλαστικα μπουκαλια? Και πως θα γεμισεις απο την βρυση που εχει μεσα?
Εκτος και αν καταλαβα εγω λαθος