δεν καταλαβαίνω πως θέτεις την ερώτησή σου, αλλά όπως και στα Ελληνικά καφέ έτσι και στα Ιταλικά μπορείς να πάρεις χυμό, γλυκό, παγωτό, σάντουιτς ,σόδα, μπύρα κλπ.κλπ.κλπ.
Εννοώ μωρέ οτι δεν ξέρω να τα διαβάσω!
Με το τσιγάρο τι γίνετε βρε παιδιά;
δεν καταλαβαίνω πως θέτεις την ερώτησή σου, αλλά όπως και στα Ελληνικά καφέ έτσι και στα Ιταλικά μπορείς να πάρεις χυμό, γλυκό, παγωτό, σάντουιτς ,σόδα, μπύρα κλπ.κλπ.κλπ.
ειναι και στα αγγλικά..Εννοώ μωρέ οτι δεν ξέρω να τα διαβάσω!
the links between smoking and cancer are now very clearΜε το τσιγάρο τι γίνετε βρε παιδιά;
Ισχύει αλλά μόνο όταν ο καιρός είναι καλός διότι απαγορεύεται το κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους.( η απαγόρευση εφαρμόζεται).Το κάθομαι για καφεδάκι/τσιγαράκι που ισχύει στα Ελληνικά καφέ, ισχύει και στα καφέ της Ρώμης; Και εγώ η καημένη που δεν πίνω καφέ;
Καλησπέρα! Πρόκειται να ταξιδέψω σύντομα στη Ρώμη. Ήθελα να ρωτήσω η περιοχή του Termini είναι καλή; Βρίσκεται κοντά στο κέντρο; Υπάρχει κάποιο λεωφορείο από το αεροδρόμιο Ciampino για το Termini; Εκτός από τα γνωστά αξιοθέατα της Ρώμης τι άλλο αξίζει να επισκεφτώ; Και τέλος που μπορώ να βρω έναν καλό χάρτη με τις διαδρομές μετρό και λεωφορείων;
Ευχαριστώ πολύ!
-Roma pass είναι αυτό που ψάχνειςΚαλησπέρα! Θα επισκεφτώ τον Αύγουστο την Ρώμη. Έχω ακούσει για ένα εισιτήριο το οποίο κοστίζει γύρω στα 25 ευρώ και εξασφαλίζει δωρεάν είσοδο στα περισσότερα μουσεία! Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι σχετικό; Επίσης πέρα από τα γνωστά αξιοθέατα τι άλλο αξίζει να επισκεφτώ; Δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω στο εξωτερικό υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Τέλος, γνωρίζει κάποιος που μπορώ να προμηθευτώ έναν καλό χάρτη;
Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!
Αν είσαι Αθήνα,στα μεγάλα βιβλιοπωλεία και στο Travel bookstore,Σόλωνος 71...Στην Ρώμη,εκτός απο τα ξενοδοχεία,μπορείς να βρείς στο αεροδρόμιο και σε information center(κάνε google για τοποθεσία)που πάντα πηγαίνω σε πόλεις του εξωτερικού,γιατί πάντα υπάρχει κάτι ενδιαφέρον...... γνωρίζει κάποιος που μπορώ να προμηθευτώ έναν καλό χάρτη;
Στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, όχι μίνι φούστες, σορτσάκια και αμάνικαΕυχαριστώ πάρα πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας! Κάτι τελευταίο. Απαιτείται για κάποιο αξιοθέατο συγκεκριμένη ένδυση; Π.χ. σε κάποια εκκλησία ή μουσείο αν απαγορεύονται τα σορτσάκια ή τα κοντά φορέματα; Γνωρίζει κάποιος κάτι;