Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Ποστ ν.98Υπάρχει κάποιος χάρτης με τις στάσεις των λεωφορείων εντός πόλης της Ρώμης?
Ποστ ν.98Υπάρχει κάποιος χάρτης με τις στάσεις των λεωφορείων εντός πόλης της Ρώμης?
Ωραία σε ευχαριστώ πολύ!στο termini βεβαιως και μπορεις να αφησεις τις αποσκευες σου με το κλειδακι σου να επιστρεψεις να τις παρεις, αλλα καλυτερα ειναι να ρωτησεις το ξενοδοχειο σου αν μπορει να τις κρατησει μεχρι το απογευμα που θα αναχωρησεις.Πολλα ξενοδοχεια και ξενωνες το κανουν εκτος αν εχεις κλεισει καποιο διαμερισμα...
Έχουν εξαιρετικό δίκτυο λεωφορείων με πολλά νυκτερινά. Οπότε δεν θα έχετε πρόβλημα.Πιστεύετε ότι είναι θα βολέψει η ενοικίαση δικύκλου στη Ρώμη για ένα διήμερο από τις 4 μέρες που θα μείνουμε? Πιο πολύ επειδή θα μένουμε termini και θέλουμε να πάμε trastevere βραδάκι,olympico για την Λάτσιο αλλά και να βγούμε και μέχρι αργά στα κλαμπ που είναι νότια της πόλης.Θεωρείτε ότι το λεωφορείο καλύπτει τις περιοχές που θα κινηθούμε?
Ειδικα αν καποτε ανοιξει το λινκ του ποστ ν.98...... με πολλά νυκτερινά. Οπότε δεν θα έχετε πρόβλημα.
Καλησπερα, θα είμαστε ένα ζευγάρι στις 22-27/4 αν έχετε κενές θέσεις ενημερώστε μας να έρθουμε.Καλημερα .Εμείς θα είμαστε στις 21-24/4 Ρώμη. Είμαστε 3 άτομα εχουμε μιλησει με ξεναγο που αναφερετε πιο πανω, ητιμη ειναι 150ευρω για ελληνόφωνη ξενάγηση στο Βατικανό. Μηπως κάποιος ενδιαφέρεται για τις ημερομηνίες 21-24/4 να κανουμε ξεναγηση μαζι να μοιραστουμε τα εξοδα;
Καλησπερα μπορεις να μου στειλεις τα στοιχεια του σε ενα προσωπικο μνμ γιατι εδω δεν φαινονται.ευχαριστω πολυ.
Θα ήθελα κι εγώ τα στοιχεία με ένα μήνυμα.
Ευχαριστώ
Καλησπέρα μπορώ να έχω τα στοιχεία του ξεναγου; ΕυχαριστώΤο Πάσχα που πήγα Ρώμη ειχαμε κλείσει εισητηρια για Βατικανο απο Ίντερνετ!! Οταν λοιπόν πήγαμε μας εκανε έλεγχο ενας τύπος οπου το καρτελάκι του έλεγε ενα ελληνικό επίθετο!! Τον ρωτάμε λοιπόν Έλληνας είστε και μας λεει ναι και προσφέρθηκε να μας ξεναγήσει δωρεάν άσχετα αν τον πληρώσαμε!! Τα στοιχεία του ειναι
...........................
Ο άνθρωπος ηταν ξεναγός του Βατικανού και η ξενάγηση ηταν τέλεια!! Μετα προσφερθήκαμε να του δώσουνε λεφτά ετσι για το καλο και αφου τον πιέσαμε να μας πει μιας και δεν ήθελε να μας χρεώσει μας ειπε οτι κανονικά ειναι 70€ ολα μεσα!! Αλλα του δώσαμε 50
Γραψτου μαϊλ και προτημησε τον!! Έλπιζω να βοήθησα!!
Γειά σας, μήμως μπορώ να έχω τα στοιχεία του ξεναγού; ΕυχαριστώΚαλησπερα. επικοινωνησα με τον ξεναγο και κλεισαμε με 90 ευρω για το σαββατο 16/04/2016. απλα τα εισητηρια πρεπει να τα κλεισουμε μονοι μας μεσω του σαιτ του βατικανου για να αποφυγουμε την ουρα.περιμενω απαντηση για το αν ειστε μεσα.ευχαριστω.
www.travelstories.grΚαλησπερα σας κ απο μενα..Εχετε να μου προτεινετε καποιον καλο ταξιδιωτικο οδηγο για την Ρωμη?
Καλησπέρα μπορώ να έχω τα στοιχεία του ξεναγου; Ευχαριστώ
Καλημερα και καλη εβδομαδα μπορώ να έχω τα στοιχεία του ξεναγου σε προσωπικο μηνυμα; Ευχαριστώ