tinkerbell24
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θεσσαλονίκη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!
ωραια αρα θα εμενες και εσυ σε εκεινη την περιοχη ετσι?θα ειναι και 2 αντρες στην παρεα οποτε δεν εχω τοσο θεμα αν ειναι σαν την δικη μας ομονοια στο περιπου ουτε οι φοιτητες με ενοχλουν αν ειναι μεχρι αργα ξυπνοι.οπως λες και εσυ δεν θα το αγορασω.προτιμω να δωσω σε ενα σπιτι λιγα λεφτα κ να τα φαω αλλου.εμενα με ενδιαφερει αν μπορουμε να παμε στα αξιοθεατα με τα ποδια και να μην χρησιμοποιησουμε πολυ μετρο και αλλα μεσαΔεν θα πας να δεις το ξενοδοχειο ουτε να αγορασεις σπιτι. Η αποψη μου ειναι ενα φτηνο ξενοδοχειο (απλα να μην παρταρουν φοιτητες καθε βραδυ και να σου πετανε μπιρομπουκαλα) και να ξοδεψεις στην πολη, φαγητο και αξιοθεατα. Εμεινα σε φτηνο ξενοδοχειο και παρολο που μερικες φορες τους στολιζω στην αξιολογηση μου παντα εκανα την δουλεια μου.
σε ευχαριστω γ την απαντηση.ειδες ομως σε ποια περιοχη ειναι το σπιτι που εβαλα?Τα πιο πολλά είναι το πολύ ένα τέταρτο με τα πόδια...και εμεις που θα παμε Ρώμη 23/02 και πολλοι άλλοι φιλοι μας που πήγανε το προηγούμενο διάστημα,στο Τερμινι διαμεινανε και γύρισαν σώοι και αβλαβείς χωρις να εχουν το οποιοδήποτε ζητημα