αν εχεις ομως κι εσυ την καλη διαθεση να βοηθηθεις, γραψε ενα ονομα ξενοδοχειου εκτος απο το λινκ. που δεν μπορω να ανοιξω πχ.ευχαριστώ όλους εσάς που έχετε την καλή διάθεση να με βοηθήσετε!!
βεβαια εκει εχει ως 10Ε ενω εδω το εχω δει >17...χωρια που βρισκεις και σικελικο καλο με 5..(Averna)Ε, θα πάρει ένα που δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα.
.
Μόλις φτάσετε και δείτε τι ακριβώς είναι η Ρώμη, δεν θα θέλετε να κάνετε τίποτα αλλο εκτός από το να περπατάτε, με τον δικό σας ρυθμό βέβαια...Σιγουρέψου μόνο ότι θα έχετε άνετα παπούτσια (και κυρίως οι γονείς σου). Eίναι σημαντικό αλήθεια! Γενικώς οι περιοχή που έχεις επιλέξει για διαμονή είναι κατάλληλη κατά τη γνώμη μου. Αρκεί να είστε κοντά στο μετρό για να το χρησιμοποιήσετε την ημέρα που θα πάτε στο Βατικανό (Line A). Μονότονο δρόμο στο ιστορικό κέντρο δεν θα συναντήσεις!που το είδα στο google maps θέλεις κανένα 30 λεπτό με τα πόδια..και με το λεωφορείο έχει περπάτημα κανένα 20 λεπτό..δεν ξέρω βέβαια πόσο περπατίεται..και πως θα είναι ο καιρός..και ούτε ξέρω πόσο θα αντέχουν το περπάτημα..το aberdeen μου φαίνεται πιο κοντά..αλλά βέβαια δεν ξέρω πως είναι και ο δρόμος..άλλο να βλέπεις αξιοθέατα και άλλο να είναι μονότονος δρόμος..έχει και εκείνη την ανηφόρα..
Η θεση του ειναι πολυ καλη. Μερικα μετρα απο μετρο. Μην την ψαχνεις, μεινε εκει αφοβα και παρεβλεψε βαθμολογια πρωινου και αιρκον. Και τα δυο αχρηστα θα σου ειναι...πρωινο σε τετοια τιμη μην περιμενεις. Κορνετο και καπουτσινο εξω.Σκέφτομαι ακόμη να μεινω σε αυτό που έκλεισα. ..