eug.gianni
Member
Εγω εκλεισα για Οκτωβρη στο roma resort barberini το ξερει κανείς? τι λεει? εε δεν ηταν και φτηνο μηπως την πατησα?
Πολυ καλη περιοχη!κοντα σε ολα!Και με σταθμο μετρο κοντα!Εγω εκλεισα για Οκτωβρη στο roma resort barberini το ξερει κανείς? τι λεει? εε δεν ηταν και φτηνο μηπως την πατησα?
Καλησπέρα. Σε ποιο αεροδρόμιο πετάς; Επειδή μάλλον θα είναι το Ciampino διάβασε από εδώ και κάτω http://www.travelstories.gr/community/threads/Πώς-θα-πάω-από-το-ciampino-στον-κεντρικό-σταθμό-μετρό-της-Ρώμης-και-αντίστροφα.30110/page-10#post-573345Χαίρεται, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την Ιταλία, σήμερα έκλεισα εισητήρια για το πρώτο μου ταξιδάκι στην αιώνια πόλη. Απλά σαν πρωτάρης δεν ξέρω τι θα αντιμετοπίσω, έχω κάνει βέβαια την ερευνά μου αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας.
1) Από το αεροδρόμιο προς κεντρικό σταθμό μετρό μπορώ να πάρω κάποιο λεωφορείο, έτσι; Διάβασα για την εταιρία Cotral που σε μεταφέρουν στην Anagnina με 6,90 (με επιστροφη).
2) Επειδή από Ιταλία θα φύγω ξημερώματα (06:15) έχω αγχωθεί για τα μέσα. Εννοώ μετρό δουλεύει μέχρι τις 23:30 , και ξεκινάει 05:30 , αρα πως θα πάω ξημερώματα στο αεροδρόμιο;
Για αρχή αυτές είναι οι ανησυχίες μου.
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων.
Πες μας από ποιο αεροδρόμιο φεύγεις. Αν φεύγεις από ciampino θα σου πω τις εναλλακτικές και τα θετικά και τα αρνητικά κάθε μίας γιατί το έχω ψάξει αρκετά. Πόσα άτομα θα είστε;Χαίρεται, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την Ιταλία, σήμερα έκλεισα εισητήρια για το πρώτο μου ταξιδάκι στην αιώνια πόλη. Απλά σαν πρωτάρης δεν ξέρω τι θα αντιμετοπίσω, έχω κάνει βέβαια την ερευνά μου αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας.
1) Από το αεροδρόμιο προς κεντρικό σταθμό μετρό μπορώ να πάρω κάποιο λεωφορείο, έτσι; Διάβασα για την εταιρία Cotral που σε μεταφέρουν στην Anagnina με 6,90 (με επιστροφη).
2) Επειδή από Ιταλία θα φύγω ξημερώματα (06:15) έχω αγχωθεί για τα μέσα. Εννοώ μετρό δουλεύει μέχρι τις 23:30 , και ξεκινάει 05:30 , αρα πως θα πάω ξημερώματα στο αεροδρόμιο;
Για αρχή αυτές είναι οι ανησυχίες μου.
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων.
Θα είμαστε 3 άτομα . Το αεροδρόμιο Ciampino ναι.Πες μας από ποιο αεροδρόμιο φεύγεις. Αν φεύγεις από ciampino θα σου πω τις εναλλακτικές και τα θετικά και τα αρνητικά κάθε μίας γιατί το έχω ψάξει αρκετά. Πόσα άτομα θα είστε;
Ευχαριστώ τους προηγούμενους για τις απαντήσεις.