chrisbd
Member
Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο δύσκολο αλλά αν δεν έχεις χρόνο και νοιώθεις ότι δεν μπορείς να το οργανώσεις τότε βουρ σε ένα καλό πρακτορείο...
Καλώς ήρθες.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ.ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ?
εχεισ υποψιν σου κανενα να προτεινεις?Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο δύσκολο αλλά αν δεν έχεις χρόνο και νοιώθεις ότι δεν μπορείς να το οργανώσεις τότε βουρ σε ένα καλό πρακτορείο...
Το κολοσσαίο και η αρχαία αγορά έχουν ενιαίο εισιτήριο. Aν μετακινηθείς έστω και λίγο με μετρό αξίζει η roma pass γιατί σου δίνει δωρεάν πρόσβαση σε αυτά τα αξιοθέατα που σε ενδιαφέρουν χωρίς αναμονή σε ουρά (δωρεάν είσοδος στα δύο πρώτα που θα πας και έκπτωση σε πολλά άλλα). Δεν ισχύει όμως για μετακίνηση από/προς το αεροδρόμιο.Καλημερα παιδια! θελω βοηθεια αν θελω να επισκεφθω το κολοσσαιο και την αρχαια αγορα καθως και την βιλα μποργκεσε αξιζει να βγαλω roma pass?? θα μενω via veneto οποτε δεν ξερω αν θα μετακινηθω με μετρο. τελος για αεροδρομιο ισχυει η roma pass?? ευχαριστω!!
ευχαριστώ πολύ!!!