a_nikos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βορεια Αμερικη
Ναι. Ποιος βιάζεται περισσότερο έχει σημασία. Αλλιώς βιάζεται αυτός που η πτήση του φεύγει σε μισή ώρα αλλιώς αυτός που φεύγει σε μιάμιση. Εγώ έχω δώσει πολλές φορές τη σειρά μου στο σωματικό έλεγχο σε επιβάτες που βιαζοντουσαν γιατί θα εχαναν την πτήση (και πως γίνεται πάντα αυτοί οι επιβάτες να πηγαίνουν Θεσσαλονίκη )Γιατι να περάσουμε πρώτοι σε μια ουρά που όλοι βιάζονται επειδή θα χάσουν την πτήση τους; Ποιά η λογική; Ποιός βιάζεται περισσότερο; Θα επαναλάβω πως η ουρά που μας έστειλαν ήταν για όσους θα έχαναν την πτήση τους αν περίμεναν τη μεγάλη ουρά. Προφανώς και δε θεώρησα πως θα περίμενε το αεροπλάνο, όμως θεώρησα πως όταν ένας υπάλληλος μου λέει να κάνω κάτι για να προλάβω την πτήση μου, έχει κάποιο νόημα. Το να μου πει να πάω από εκεί, ενώ δε γνωρίζει οτι το boarding pass θα καθυστερήσει να κλείσει, το βρίσκω τουλάχιστον ηλίθιο.
Όσο ακραίο είναι το να με περιμένει το αεροπλάνο, άλλο τόσο ακραίο μου φαίνεται πως με έστειλαν να αγοράσω εισιτήριο για την επόμενη πτήση ενώ το αεροπλάνο δεν είχε φύγει καν.