Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

ulini

Member
Μηνύματα
57
Likes
20
http://www.booking.com/hotel/it/ass...cid=1;no_rooms=1;req_adults=2;req_children=0&

έχω κλείσει εδώ γιατί το χα βρει προσφορά 160 ευρώ/4 διανυκτερεύσεις με πρωινό. Πότε πας? εγώ Τετάρτη, θα δω και θα σας πω τι να περιμένετε..
Εγώ πάω 30/11 . Καλά να περάσεις και περιμένοθμε νέα σου

Τελικά κλείνω στο Modigliani με 68 τη βραδιά
http://www.hotelmodigliani.com/en/home.html
http://www.booking.com/hotel/it/mod...5be8261c5fd751a69b5dX1;highlight_room=8924801
Έχω το οκ από όλους :lol:
 
Last edited by a moderator:

justsomeone

New Member
Μηνύματα
4
Likes
4
Μπαίνεις αμέσως από την ουρά των reserved / online tickets αφού απλά επιδεικνύεις το voucher που έχεις εκεί στον υπεύθυνο. Μετά περνάς από security και μετά πας στο ταμείο που λέει CASA ONLINE E GRUPPI (εγώ πήγα σε ένα άλλο ταμείο γιατί έχει πολλά και με αγριοκοίταξε ο ταμίας-και με το σημείωσε με το στυλό πάνω στο voucher που το γράφει κάπου απλά δεν το είχα προσέξει). Δείχνεις το voucher που έχεις εκτυπώσει ή αν το έχεις στο κινητό σου (φαντάζομαι) και σου δίνουν το κανονικό εισιτήριο. Μια διαδικασία που στις 22 Ιουλίου φέτος που πήγα εγώ δεν κράτησε όλη μαζί πάνω από 10 λεπτά. Και έβλεπα την ουρά και γελούσα!!!!
 

kipi

Member
Μηνύματα
414
Likes
221
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Τη βοηθεια σας παρακαλω γιατι εχω χαθει στις πληροφοριες. Με δεδομενο οτι θα μενουμε στη Via Nazionale και θα χρειαστουμε ΜΜΜ μονο για Βατικανο,Βιλλα Μποργκεζε,και Κατακομβες και απο αξιοθεατα σκοπευουμε να μπουμε μονο Κολοσσεο (12 ευρω), συμφερει να βγαλουμε Roma pass των 48 ωρων (28 ευρω)? Δεν μπορω να το υπολογισω μονη μου γιατι δεν ξερω ποσα μεσα θα μας χρειαστουν και ποσο στοιχιζει το εισητηριο για λεωφορεια -μετρο.
 

Takis83psa

Member
Μηνύματα
53
Likes
37
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Καλησπέρα. Κατά τη γνώμη μου δεν συμφέρει. Από το ξενοδοχείο μπορείς άνετα να πας και με τα πόδια σε όλα τα αξιοθέατα. Στο Colosseo με το ίδιο εισιτήριο μπαίνεις και στην Αρχαία Αγορά. Τo εισιτήριο για τα Μ.Μ.Μ. είναι 1,5 ευρώ για απεριόριστες διαδρομές για 90 λεπτά με λεωφορείο ή μια διαδρομή με το μετρό, αν θυμάμαι καλά. Eγώ είχα βγάλει μία κάρτα απεριορίστων διαδρομών για μία εβδομάδα με 24 ευρώ.Δεν ισχύει από/προς Fiumicino. Το ίδιο ισχύει και για την roma pass.
 

kipi

Member
Μηνύματα
414
Likes
221
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
αν κοστιζει 1,5 ευρω το εισητηριο τοτε εχεις δικιο. Μαλλον δεν συμφερει η καρτα. Ευχαριστω
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.549
Μηνύματα
900.642
Μέλη
39.282
Νεότερο μέλος
ROULATRAVELER

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom