burtonitsa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιταλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αργεντινή
όντως αναφέρει για νεανική διασκέδαση για το san Lorenzo & pigneto για κρασι... το ανέφερε μαζι με το san lorenzoεμ αυτή είναι η βλακεία. Πρώτα έκλεισα ξενοδοχείο. Οκ να τσεκαρω San Lorenzo και να επανέλθω. Εφόσον έχω κλείσει δωμάτιο με δωρεάν ακύρωση, λογικά θα μπορέσω να το αναιρέσω και να ψάξω κοντά στην περιοχή που θα βγαίνουμε το βραδυ???? ευχαριστώ πάντως!!!
φαίνεται όμορφη γειτονιά. μου θυμίζει λίγο στις φωτο το trastevere, διότι βλέπω έχει επίσης γραφικά στενάκια... Ούφ σαν να είναι πολλά μαζεύτηκαν για 3 μέρες/2 νύχτεςΗ περιοχή Monti κ ειδικά πάνω στη via Panisperna έχει 3-4 μπαράκια με πολύ καλό κόσμο.
απο ότι είδα στο ιντερνετ γλυτώνεις πολύ χρόνο... συμφέρει, αλλά να ψάξω και την τιμή, διότι αν είναι πολύ τσουχτερή δεν το βλέπωΠριν 4 χρόνια που πήγα στην Ρώμη έψαχνα κι εγώ κάτι για νυχτερινή διασκέδαση, παρόλο που είναι φανταστική η Ρώμη για τον τουρίστα, για νυχτερινή ζωή δεν ενδεικνύτε. Κάτι που θα σου πρότεινα όμως είναι νυχτερινό τουρ με Vespa στην φωταγωγημένη πόλη, κλείστο όμως πιο μπροστά γιατί είναι λίγο ακριβό.. Πραγματικά θα εντυπωσιαστείς.
Last edited by a moderator: