HummingBird
Member
Να πας στην Bocca della Verità, αν τολμάς
....υπο κατασκευη;;.....και εγω που νομιζα οτι τα ειχαν ηδη κατασκευασει.. (πλακα κανω)...καλως ηρθεςη fontana di trevi, piazza di spagna και το colossaio ειναι υπο κατασκευη
σωστη καρφιτσα τωρα το ειδα....υπο κατασκευη;;.....και εγω που νομιζα οτι τα ειχαν ηδη κατασκευασει.. (πλακα κανω)...καλως ηρθες
Αλλα με διαδρομο υπερανω των εργασιων...για τις φωτο κ το νομισμα..και με εξαιρετικη app. Χωρις να το εχω δοκιμασει, βγαζεις τη σελφι σου κ σου στελνουν το ποστερ στο μειλ σου...Οι εργασίες θα κρατήσουν κανένα χρόνο ακόμα, τουλάχιστον στην Fontana di Trevi...
Χα χα, σοβαρά υπάρχει τέτοιο πράγμα? Εφαρμογή Fontana di Trevi? Άλλο και τούτο...Αλλα με διαδρομο υπερανω των εργασιων...για τις φωτο κ το νομισμα..και με εξαιρετικη app. Χωρις να το εχω δοκιμασει, βγαζεις τη σελφι σου κ σου στελνουν το ποστερ στο μειλ σου...
χαλια σου λεω.εμεις περασαμε απο τον διαδρομο που ειχαν και νομιζαμε οτι ημασταν σαν τα ζωα σε ζωολογικο κηπο.σκαλωσιες και πλαστικα παντου.με τα ποδια μετακινουμασταν.ο καιρος καλος(συννεφιαζε καποιες φορες αλλα μας δροσιζε) αν και μεχρι τοτε θα χρειαστεις και φθινοπωρινα.καλημερα καλως την!! και εγω φευγω σελιγες μερουλες, δηλαδη στις φωτο θαχει και τα συρματα;; μμμ χαχαχαχα ωραια η Ρωμη εεε;; με τι μετακινιωσασταν με μετρο η λεωφορειο;; 2 σεπτ θαναι ανοιχτα ολα η οχι ακομα;; απο καιρο τι παιζει;;
λογικα ολα ανοιχτα γτ στα χαρτια οι περισσοτεροι εγραφαν οτι θα ελειπαν ως τα τελη αυγουστου2 σεπτ θαναι ανοιχτα ολα η οχι ακομα;;