vickokka
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- παντου
Συμφωνώ κι εγώ για την περιοχή γύρω από via Veneto είναι βολική κι έχει ξενοδοχεία καλά και σε καλές τιμές.
Θα σου ελεγα να αφησεις εξω το Τιβολι. Εχεις λιγες μερες...Γεια σας παιδιά,
Έχω μελετήσει τα διάφορα για Ρώμη και έχω καταλήξει στο ακόλουθο προγραμμα:
1η μέρα Κολοσσαιο,Παλατινο, Φόρουμ, Μουσειο Καπιτολινου
2η μέρα Βατικανο, πιάτσα ναβονα, πάνθεον
3ή μέρα Μποργκέζε μουσειο, βόλτα στο πάρκο, ισπανικά σκαλιά, φοντάν αντί τρεβι
4η μέρα εδώ σκεφτομουνα Τιβολι το πρωί και Τραστεβερε απόγευμα βράδυ , μια άλλη ιδέα ειναι οι κατακόμβες του San Sebastian's και η γύρω περιοχή
5η και τελευταία μέρα, που θα ειναι μισή, βόλτα στο monti, διάβασα κάπου οτι ειναι εναλλακτική γειτονιά
Παρακαλώ πείτε μου αν σας φαινεται εφικτό το προγραμμα. Μήπως η εκδρομη στο Τιβολι ειναι υπερβολική;
Θα μείνω σε ενα bed and breakfast στη via lucullo, πολυ κοντά στη via veneto, θεωρείτε οτι θα αναγκαστώ να χρησιμοποιώ μετρό συχνά; Σκέφτομαι αν αξιζειη roma pass.
Περιμένω τα σχόλια σας, ευχαριστω
Για το check-in του έστειλα email και του είπα ότι μπορει να φτάσω 19:00-19:30 και μου είπε ok. Βασικά στην τύχη την είπα την ώρα.... γιατί φτάνω στο fiumicino 17:10... εε πιστευω σε 2 ωρες να είμαι στο κατάλυμα, αν δεν έχει καθυστερηση η πτήση... πως αλλιώς να το υπολογίσω???Εχει καλες κριτικες και φαινεται καλο...διαβασε τις ομως καλα μην εντοπισεις κατι που δεν σου αρεσει(εγω αυτο κανω..)δες το και στο booking ...http://www.booking.com/hotel/it/bed...ucfs=1;checkin=2014-09-11;interval=1#tab-main
Αυτο που βλεπω οτι το check in ειναι μεχρι τις 4:30,οποτε θα πρεπει να συνεννοηθεις με τον ιδιοκτητη...
Πολυ καλή! απο την xx Settembre περνανε και λεφορεια για κεντρο και Βατικανο αν το χρειαστειτε και στη γωνια xxx Setembre με την Via piave που στη συνέχεια γίνετε Coito ( δες χαρτη booking, λιγο πιο πανω απο το hotel σας) Εχει ενα μαγαζι γωνιακό με πεντανόστιμοοοοοοοο Παγωτό! μην το χασετε...Εγώ έκλεισα πριν λίγες μέρες για 4 βράδια στο B&B Alexander στο Termini, http://www.booking.com/hotel/it/b-roma6.html?tab=1&origin=hp&error_url=/hotel/it/b-roma6.el.html?aid=339530;label=1107_browsedufi_btn-1_v2-1gQAzQQB2QQA1AQB5gQA2wQB5QQC;sid=96b5914fb3148923c3fdb77ff38dfc18;dcid=1;&do_availability_check=on&aid=339530&dcid=1&label=1107_browsedufi_btn-1_v2-1gQAzQQB2QQA1AQB5gQA2wQB5QQC&sid=96b5914fb3148923c3fdb77ff38dfc18&checkin_monthday=10&checkin_year_month=2015-1&checkout_monthday=14&checkout_year_month=2015-1#map_opened
Δείχνει καλό, έχει και καλή βαθμολογία οπότε πιστεύω να έκανα καλή επιλογή. Ελπίζω και η περιοχή να είναι καλή.