Chris22
Member
Πολυ χρησιμες πληροφοριες για τους μελλοντικους επισκεπτες της αιωνιας πολης!
Συμφωνω απολυτα. Το τρενο ενδεχομενως να ειναι ελαχιστα ακριβοτερο απο το λεωφορειο, αλλα οταν πας να προλαβεις πτηση ειναι μονοδρομος.Η δικη μου συμβουλη ειναι οταν πατε για αεροδρομιο,να παιρνετε το τρενο.Δεν ειναι σπανιο φαινομενο,να εχει καθυστερηση το λεωφορειο,απο εργα στο δρομο η ατυχημα.
Ποιος ο λογος να κλεισεις ονλινε?Γεια σας παιδιά εχω μια απορία, φεύγω την άλλη εβδομάδα για Ρώμη και θα ήθελα να κλείσω εισιτήρια online για το βατικανο! Το θέμα ειναι ότι δεν εχω πιστωτική κάρτα (μόνο πιστωτική δέχονται), παρόλα αυτα εχει ο μπαμπας μου. Ξέρει κάποιος αν θα μπορούσα να την χρησιμοποιήσω; Το όνομα θα ειναι αλλο. Διάβασα στους όρους ότι το όνομα αυτού που κλείνει τα εισιτήρια πρέπει να ειναι ίδιο με του κατόχου της κάρτας, άρα δεν μπορώ να το κλείσω; Η δεν εχει σημασία αν τα ονόματα ειναι διαφορετικά των κατόχων των εισιτηρίων; Απο αυτόν που κάνει την κρατηση; Εχω μπερδευτεί πολυ παρακαλώ οποίος ξέρει κάτι να με βοηθήσει ευχαριστώ πολυ!
Ποιος ο λογος να κλεισεις ονλινε?
Οσες φορες εχω παει στο Βατικανο πανω απο 5 λεπτα δεν εχω κανει να βγαλω εισητηριο στην εισοδο.
Φανταζομαι οτι το να παει κανεις στης 11, 12, 13 δεν θα χαρει το μουσειο.
Για το Τίβολι και άλλες ιδέες για μονοήμερες από Ρώμη διάβασε σε αυτά:Καλημέρα παιδιά, σχετικά με Ρώμη: αξίζει η επίσκεψη στα μουσεία του Βατικανου βράδυ με ξεναγό; Το εχει κάνει κάποιος; Επίσης για ημερήσια αξίζει η βόλτα στο Τιβολι;
Παρακαλώ στα μηνύματά μας να γράφουμε ολόκληρες τις λέξεις.Δεν εχω πάει βράδυ αλλά φαντάζομαο θα είναι όμορφα,πάντως ο ξεναγπς αν κ κοστίζει κάτι παραπάνω είναι το μόνο που δεν μετάνοιωσα. Σς καθοδηγει μέσα στο μουσείο κ σε δυο ώρες βλέπεις κ καταλαβαίνεις περισσότερα από ότι α ψαχνόσουν μόνος τις διπλάσσιες ωρες