nikpyrgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ποιος ξερει...?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα
Από αυτά που έβαλες θα σου πρότεινα το πρώτο, λόγω του ότι τα άλλα 2 είναι "κολλητά" με το Termini, με ότι αυτό συνεπάγεται για την επιστροφή τα βράδια...
Μαλλον εχεις μπερδευτει..μονο το 2 ειναι στο Τερμινι, το 1 ειναι στο Μοντι και το 3 στο Βατικανο..Από αυτά που έβαλες θα σου πρότεινα το πρώτο, λόγω του ότι τα άλλα 2 είναι "κολλητά" με το Termini, με ότι αυτό συνεπάγεται για την επιστροφή τα βράδια...
Ναι αντι για το 3 για καποιον περιεργο λογο μου ανοιξε ενα αλλο που ηταν επισης στο Termini,εχεις δικιο!Μαλλον εχεις μπερδευτει..μονο το 2 ειναι στο Τερμινι, το 1 ειναι στο Μοντι και το 3 στο Βατικανο..
Για πες τι συνεπαγεται για την επιστροφη το βραδυ? Εχω πει απειρες φορες μην τρομοκρατειτε χωρις να γνωριζετε τι συμβαινει. Η περιοχη ειναι οχι ωραια μεν, ασφαλεστατη δε. Και εχει δεκαδες ξενοδοχεια ολων των κατηγοριων, μη λεμε τα ιδια κ τα ιδια.
Και απο τα 3 προτεινω αυτο πιο κοντα στο Τερμινι απο αποψη θεσης κ μονο.
το Termini, με ότι αυτό συνεπάγεται για την επιστροφή τα βράδια...
να τα λες καλυτερα τοτε αν θελεις να βοηθας τον αναγνωστη. με το παραπανω σχολιο υπονοεις αλλα πραγματα. η περιοχή ειναι γεματη απο τουριστες με 2 αστυνομικα τμηματα σε αποσταση λιγων μετρων, δεκαδες καμερες, πιο ασφαλης απο πολλες αλλες που νομιζετε ασφαλεστερες..ειπαμε ωραια δεν ειναι σαν αλλες αλλα ειναι ασφαλεστατη όλο το 24ωρο.Κ εγω εχω μεινει στην περιοχη κ δεν ειχα προβλημα απλα πρεπει να τα λεμε ολα!