mitsmag
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Roadtrip Ισπανίας
Καταρχάς καλησπέρα!Καλησπέρα και από εμένα.
Από εμπειρία φίλων που μένανε κοντά στο Ottaviano, το σκυλομετάνιωσαν. Είναι πολύ μακριά από όλα. Μπορείς να δεις και αλλού αν δεν έχεις πληρώσει. Αλλιώς μην περιμένεις πολλά για βραδάκι όπως είπαν και οι παραπάνω.
Ευχαριστώ για όλο το κατεβατό που έγραψες, να σαι καλά για τον χρόνο που διέθεσες.Θα ήθελα να σε ρωτησω βραδυνά λεωφορεία πέρα του μετρό (που λειτουργεί μέχρι κάποιας ώρας) δεν περνάνε απο εκείνη την περιοχή; Γιατί και εγω δεν θέλω να χρησιμοποιώ ταξί εκτός αν είναι μεγάλη ανάγκη. Τώρα δεν έχω πρόβλημα π.χ. αν για παράδειγμα ερχόμουν τουρίστας στην Αθήνα να ήταν το ξενοδοχείο Αμπελόκηποι κι αναγκάζομουν να εξυπηρετούμαι με το μετρό για να παώ πχ Μοναστηράκι. Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννοω. Προσπάθω να σου το εξηγήσω με Αθηναϊκα δεδομένα. Ευχαριστώ πάντως για όλες τις πληροφορίες!
Παιδια κι όποιος άλλος ξέρει γενικά απο ρώμη κτλ κι θα μπορούσε να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολυ μιας κι εχω μαυρα μεσανυχτα κι απο τον χάρτη μπορεί να μου φαίνονται όλα μια χαρα αλλά όταν πατήσω πόδι εκεί να φάω τρελό αγγούρι!