• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

master1706

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
Συμφωνώ με τα λεγόμενα του Sokratis.
Επιπλέον αν έχεις κλείσει online το εισητήριο για Βατικανό και δεν φας καμιά τρελή ουρά, θα σου μείνει χρόνος από την 1η μέρα να δεις και άλλα στην Ρώμη.

kostasrs

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-Bora
Καλησπερα σε ολους!
Μεσα Φεβρουαριου σκοπευουμε να επισκεφτουμε με την κοπελα μου την Ρωμη.Εχουμε δει απειρα ξενοδοχεια και εχουμε μπερδευτει λιγο.Εκει που εχουμε σχεδον καταληξει ειναι να μεινουμε στην περιοχη Trastevere στο Ripa http://www.booking.com/hotel/it/gtripa.el.html?sid=.Αξιζει να μεινει καποιος σε αυτη την περιοχη?Το ξενοδοχειο το γνωριζετε?Εμεις θελουμε την μερα νατην περναμε στο κεντρο και στα αξιοθεατα και τα βραδακια που θα επιστρεφουμε στο ξενοδοχειο να εχουμε στην περιοχη που θα ειμαστε πολλες και καλες επιλογες για βραδινες εξοδους ( φαγητο και ποτο )

grinder22

Member
Παιδια 2 πραγματα να ρωτησω :

1. Αν κλεισω ονλινε εισητηρια για μουσειο Βατικανο , χρεωνεται με τη μια η πιστωτικη ? Γιατι καπου ειδα οτι μου στελνουν κατι σε μαιλ και το εκτυπωνω και παω με το αποκομμα εκει και πληρωνω τα λεφτα . Αλλα αν ειναι ετσι η λογικη μου λεει πως θα επρεπε να υπαρχει ουρα ακομα κ για αυτους που εκλεισαν ονλινε αμα ειναι να πληρωνει εκει ο καθενας . Και μια υποερωτηση σ αυτο , η τεραστια ουρα που υπαρχει για τα μουσεια εκει περα , ειναι μονο για να γλιτωσουν τα 4 ευρω της ονλινε κρατησης εξτρα ? Αφου 16 ειναι η εισοδος ετσι κι αλλιως o_O (τα ιδια ισχυουν και για Κολοσσαιο ?)

2. Στην Galleria Borghese , εκτος απο ονλινε κρατηση , μηπως πρεπει να παρω και τηλ επιβεβαιωσης για την ωρα που θα παω η αρκει μονο το ονλινε ?

Τη roma pass δε ξερω αν μας συμφερει σιγουρα να τη βγαλουμε γιατι ειδα οτι σε πολλα προσφερεται reduced ticket για ευρωπαιους πολιτες 18-24 κ ειμαστε μεσα στο target group .Για μεταφορες σε 5 μερες απ οτι υπολογισα δε βγαινουν πανω απο 15 Ε /ατομο .

kostasrs

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-Bora

Traveller

Member
Την στιγμή που λέω ότι εγώ εκεί μένω όταν είμαι στη Ρώμη και η τιμή είναι σούπερ, το κλείνεις χωρίς δεύτερη κουβέντα...

kostasrs

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-Bora
Την στιγμή που λέω ότι εγώ εκεί μένω όταν είμαι στη Ρώμη και η τιμή είναι σούπερ, το κλείνεις χωρίς δεύτερη κουβέντα...
OK!Την αφορμη αλλωστε για να βρω αυτο το ξενοδοχειο εσυ μου την ειχες δωσει διαβαζοντας ενα σχολιο σου εδω στο φορουμ :)

kostasrs

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-Bora
Μπορεις να μου πεις λιγο τι συγκοινωνιες χρειαζονται απο το αεροδρομιο προς το ξενοδοχειο?

Traveller

Member
Taxi με συγκεκριμένη τιμή (45€) αν είσαστε πάνω από δυο άτομα ή το τρένο που κάνει στάση Roma Trastevere και μετά ένα taxi ή το τραμ... (πάρε καλύτερα taxi, κοστίζει 6€ μέχρι το ξενοδοχείο και θα βρεις εύκολα έξω από τον σταθμό...)

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν θα πάρεις το Leonardo Express αλλά το FM1 για Roma Tiburtina και θα κατέβεις Roma Trastevere (8€)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom