alex-angel
Member
δε πειραζει! απο οτι καταλαβα, θα παω κ θα δω πιο φευγει πρωτο και θα παω επι τοπου να κλεισψ το εισητηριο!!!! ελπιζω να μη χαθω!!!!!!!!!
Καλησπερα φαιδρα232 , γυρισα προχθες απο Ρωμη εγω εμεινα κοντα στο βατικανο η περιοχη ηταν μια χαρα ...Πηγαμε και στο τραστεβερε κατω και παντου τριγυριζαμε σε ολα τα μερη ημασταν 2 στασεις με το μετρο απο την popolo ...Ειχαμε σταση μετρο διπλα.
Προσωπικα δεν θα εμενα ποτε termini .
Οσα εβρισκα στα υπολοιπα μερη τα κεντρικα ηταν παλια και πολυ ακριβα..
Εμεις μειναμε στο excel hotel με 80ευρω με πρωινο την βραδυα και ολα ηταν μια χαρα καθαρο ξενοδοχειο και μεσα στα στενα τρωγαμε εκπληκτικο φαγητο καμια σχεση με τα τουριστικα που τα αποφευγαμε παντου.
Επισης ειχαμε την ευκαιρια να βλεπουμε τον Αγιο πετρο καθημερινα ...τρομερος απλα !!!
Η ρωμη ειναι υπεροχη ελπιζω να περασεις καλα !!!
Για εμας ηταν σιγουρα ξεχωριστο ταξιδι αφου μου εκανε και προταση γαμου ο καλος μου
Μην ανησυχείς. Όλα τα αεροδρόμια έχουν προβλέψει γι'αυτό το θέμα οπότε σίγουρα θα βρεις εύκολα τον δρόμο. Στην τελική ακολουθείς το πλήθος !!δε πειραζει! απο οτι καταλαβα, θα παω κ θα δω πιο φευγει πρωτο και θα παω επι τοπου να κλεισψ το εισητηριο!!!! ελπιζω να μη χαθω!!!!!!!!!
μια φορα θα το πειτε σωστα? κι ας αλλαξει ο τιτλος με αναφορα απο το συγγραφεα του λαθους.Πω πω χιλια συγνώμη!! Μπέρδεψα τα αεροδρόμια!! Το fumicino δεν είναι μικρό. Μπερδεύτηκα με το ciampino. σορρυ!!!!!!
δεν στα παν καθολου καλα. δεν ειναι πολυ ακριβη, καμμια σχεση με Παρισι-Λονδινο ακομα και Αθηνα σε μερικους τομεις (καφε,ποτο,σουπερ μαρκετ κλπ).επισης μου εχουν πει φιλοι που επισκεφτηκαν τη ρωμη οτι ειναι γενικα πολυ ακριβη και να παρω μαζι μου αρκετα χρηματα.επειδη οταν ταξιδευω προτιμω να τα ξοδευω σε αγορες παρα σε fancy εστιατορια κλπ γνωριζετε αν εχει σουπερ μαρκετ και μερη οπου μπορεις ν φας πιο οικονομικα?και τελος βλεπω για τη roma pass,τη βγαζεις απο το αεροδρομιο?
Έτσι είναι...Για μένα το πιο ακριβό μέρος (εκτός από τα τουριστικά) στη Ρώμη ήταν το αεροδρόμιο
ακόμα κι αυτό αναληθές είναι. τα 2 εστιατορια του Τ1-2 στον ημιοροφο ειχαν προσφορά 2 πιατα+ καφε 10,50. φιάλη κρασί από Λάτσιο 250ml 2.5E. κανονική τιμη χωρις προσφορα για ενα αξιοπρεπεστατο risotto ai funghi porcini (το αγαπημενο μου εκει) πχ 5,5 Ε. πόσο είπες εχει ενα παρομοιο πιατο στα Σπάτα?Έτσι είναι...Για μένα το πιο ακριβό μέρος στη Ρώμη ήταν το αεροδρόμιο
οκ. δεν επιμενω , απλά ήθελα να πω οτι μπορεις να περασεις σχετικα οικονομικά με ποιοτητα το χρονο σου. το μαγαζι της Ferrari παντως με εξαιρετικά κρασια ειναι φθηνό γι αυτα που προσφερει. (από 5Ε το ποτηρι).Καλά εννοείται ότι δεν τίθεται σύγκριση με Αθήνα ή με Ελ. Βενιζέλος. Η σύγκριση είναι μεταξύ Ρώμης και FCO. Π.χ στη Ρώμη άνετα καθόμουν και έπινα ένα ή δυο ποτηράκια κρασί, στο FCO (που είχαμε 5 ώρες αναμονή) ήταν φαρμάκι οι τιμές. Εξίσου πανάκριβο το νερό και τα αναψυκτικά. Πρόσφατα φάγαμε και στο πάνω self service του οποίο το φαγητό ήταν εξαιρετικό αλλά κάναμε το μεγαλύτερο λογαριασμό από όλες τις ημέρες .