DiTravel
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου...
Όχι Άρη δεν χρειάζεται.
Γιατί παιδι μου πρέπει να παει και κάπου αλλού ; Τα παραπάνω θα του φάνε πάνω από τη μισή μέραΑν κανω λαθος χιλια συγνωμη αν βιαστηκα....εγω,πηγα μονο Αγιο Πετρο και στα μουσεια....
Επιτρεπεται με αδεια αναλογα με το μερος της Πολης που πας. Αλλο φαρμακειο, αλλο Βιβλιοθηκη, αλλο Φιλοτελικο μουσειο, αλλο Νεκροπολη, αλλο...Νομίζα ότι κι ο Άρης για Μουσεία και Αγιος Πέτρο ενδιαφέρεται, για τα οποία δεν χρειάζεται διαβατήριο. Για το υπόλοιπο Βατικανό δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται ή όχι η είσοδος και με τι δικαιολογητικά.
Ρωτησε κι εμεις απανταμε. Δεν νομιζω οτι ειναι δικη μας δουλεια που θα παει. Αν ρωτησει το που θα απαντησουμε...Γιατί παιδι μου πρέπει να παει και κάπου αλλού ;
Ε οποίος έχει την στοιχειώδη νοημοσύνη μπορεί να καταλάβει τι εννοεί ο ποιητής aka Aris...Ρωτησε κι εμεις απανταμε. Δεν νομιζω οτι ειναι δικη μας δουλεια που θα παει. Αν ρωτησει το που θα απαντησουμε...
Ari αν εννοεις must τα τουριστικα- μουσεια,κηποι+εκκλησια-Νεκροπολη, θελεις μονο ταυτοτητα νεου τυπου κ καμμια αδεια. Για τα υπολοιπα πρεπει να εχεις συγκεκριμενο λογο να πας, οχι για τουρισμο παντως.Ok... δεν γνωριζα το οτι θες αλλη αδεια για καθε μερος... Δηλαδη χωρις το διαβατηριο και με την ειδικη αδεια , θα μπορω να δω τα καλα ?
Με την εννοια οτι , επειδη ισως ειναι και μια η φορα που θα μπορω να παω εκει , και με το σκεπτικο της μη υπαρξης διαβατηριου , αλλα με την υπαρξη της ειδικης αδιεας που θα βγαλω εκει , θα μπορεσω να δω οσα ειναι must την ημερα του βατικανου ? Και παλι ευχαριστω για την βοηθεια...