maraki-25
Member
επειδή σε βλέπω λίγο αγχωμένη -ετσι ήμουν και΄γω- θα σου πρότεινα μόλις φτάσεις να πάρεις ένα ταξί σε πρώτη φάση να σε πάει στο ξενοδοχείο.έξω από το αεροδρόμιο υπάρχουν κάποια "βανάκια" που παίρνουν άνετα έξι άτομα.εμείς είχαμε πάρει ένα τέτοιο μάζι με κάποια παιδιά που συνταξιδέυαμε και μας πήκε στο ξενοδοχείο.είναι λίγο ακριβούτσικα, αν θυμάμαι καλά 10 ευρώ το άτομο, αλλά τα είχαμε λίγο χαμένα και δεν είχαμε άλλη επιλογή γιατί δεν το είχαμε πολυψάξει.
και το δικό μας ξενοδοχείο ήταν ακριβώς δίπλα στον σταθμό τέρμινι, και μας βόλεψε απίστευτα.έχεις εύκολη πρόσβαση σε όλα τα κεντρικά σημεία.
δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω για το βατικανό γιατί έκανα το τραγικό λάθος και δεν πήγα, επειδή μου είχαν πει ότι θα περιμένω ώρες στην ουρά και οι άντρες της παρέας δεν ήθελαν ούτε να το ακούσουν.
πάντως για ένα πράγμα μπορώ να εγγυηθώ... για το ότι θα λατρέψεις τη πόλη. και μην αγχωθείς με τις μετακινήσεις, είναι παιχνιδάκι.
κοίτα μόνο να το απολαύσεις!
και το δικό μας ξενοδοχείο ήταν ακριβώς δίπλα στον σταθμό τέρμινι, και μας βόλεψε απίστευτα.έχεις εύκολη πρόσβαση σε όλα τα κεντρικά σημεία.
δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω για το βατικανό γιατί έκανα το τραγικό λάθος και δεν πήγα, επειδή μου είχαν πει ότι θα περιμένω ώρες στην ουρά και οι άντρες της παρέας δεν ήθελαν ούτε να το ακούσουν.
πάντως για ένα πράγμα μπορώ να εγγυηθώ... για το ότι θα λατρέψεις τη πόλη. και μην αγχωθείς με τις μετακινήσεις, είναι παιχνιδάκι.
κοίτα μόνο να το απολαύσεις!