καλησπερα σας...σκεφτομαι φετος να γιορτασω το ονομα μου στη ρωμη...σε μια μερα .Κ θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι...ποσο συνετο ειναι να ξενυχτησουμε στη ρωμη?Κ εννοω να μην κανουμε κρατηση σε ξενοδοχειο μιας κ φτανουμε απογευμα κ πεταμε νωρις το πρωι της επομενης?:roll:
Το μόνο που θα καταφέρεις με ένα βράδυ στη Ρώμη θα είναι να μπορείς να πεις ότι πήγα στη Ρώμη για τη γιορτή μου. Πέραν τούτου ουδέν, απλά θα κάψεις μια πανέμορφη πόλη.
μπορεί η κοπέλλα να εχει βρεί εισητήρια μονο για την συγκεκριμένη πτήση ή να μην εχει παραπάνω για ξενοδοχείο.
μπορεί και να θέλει να κάνει κατι ξεχωριστό που να το θυμαται, "μια νύχτα στην Ρώμη" ή και να κάνει προσωπικό ρεκόρ του πιο γρήγορου ταξιδιού στο εξωτερικό :roll:
εαν θέλεις να κάνεις μια τρέλα κανε το ,εαν ρωτάς εαν είναι συνετό, οχι μην το κάνεις..
αν μου έλεγες ένα βράδυ στην Βαρκελώνη θα σου έδινα τα φώτα μου, τώρα για Ρώμη ένα βράδυ δεν έχω tips για ξενύχτιδες αλλα σίγουρα επειδή ειναι μια πόλη μουσείο έχεις πολλά πράγματα να χαζέψεις (από έξω).
Η ζωή είναι μικρή για να είναι βαρετή λοιπόν έφυγες και καλά να περάσεις
Μπηκα να κλεισω εισητηρια για βατικανο και δεν βρισκω για σαββατο μου βγαζει sold out φτανουμε παρασκευη μεσημερι και βρισκω μετα της 7 εισητηρια.Κυριακη ειναι κλειστα δευτερα φευγουμε πρωι.Θα προλαβουμε να παμε 7 στο βατικανο?Αξιζει μετα να κανω κρατηση γιατι πολυ κοσμο και ουρα εχει το πρωι οποτε αν παμε εμεις 7-8 θα εχει ουρα μεγαλη?