CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Βασικά, έπρεπε να είχες προλάβει την προσφορά της Αλιτάλια με 99 Ευρώ!
Όπως θες. Με αεροπλάνα, τρένα, λεοφωρεία....αγαπητοί ιταλόφιλοι,,,
μηπως ξερετε πως μπορεί κανείς να πάει στην Ρώμη με μαζικά μεσα μεταφοράς απο Πρίντεζι η Μπάρι;
Πχ αν απο Ηγουμενίτσα κανεις θέλει να παει στην Ρώμη,,,
θα πάρει το βαπόρι κ μετά θα αποβιβαστεί στο Πρίντεζι η στο Μπάρι...
Απο εκει κ μετά πως μπορει να παει Ρώμη;
Φαντάζομαι με τρένο. Εχει απευθείας η πρεπει να αλλαξει τρένο καπου αλλού;
Και αν δεν ταξιδέψει με τρένο, μπορέι να πάει με λεωφορείο; Υπάρχουν κ εκει λεωφορεία υπεραστικά α λα ΚΤΕΛ?
:roll:
μην ξεχνάμε τα "βέλη" Freccia της Trenitalia στις 3.59...Τα ιταλικά TGV..δεν ταμπορεις να ριξεις μια ματια στο site www.trenitalia.com για ωρες και δρομολογια ειναι περιπου στις 4 1/2 με 5 ωρες με eurostar .
πονεμένη ιστορία..αγαπητοί ιταλόφιλοι,,,
μηπως ξερετε πως μπορεί κανείς να πάει στην Ρώμη με μαζικά μεσα μεταφοράς απο Πρίντεζι η Μπάρι;
Απο εκει κ μετά πως μπορει να παει Ρώμη;
Φαντάζομαι με τρένο. Εχει απευθείας η πρεπει να αλλαξει τρένο καπου αλλού;
Και αν δεν ταξιδέψει με τρένο, μπορέι να πάει με λεωφορείο; Υπάρχουν κ εκει λεωφορεία υπεραστικά α λα ΚΤΕΛ?
:roll:
Πρεπει να ναι ανοιχτα και μαλιστα την τελεθταια Κυριακη ΄κάθε μήνα δεν εχει νκαι εισοδοΤο ξέρω ότι δεν προλαβαίνω να δω τα πάντα αλλά τουλαχιστον κάποια βασικά....Ξέρει κάποιος αν είναι το Βατικανό κ η Καπέλα Σιξτίνα ανοιχτά το Σαββάτο ή Κυριακή??
piazza della liberta? ομολογώ ότι μου διαφεύγει αυτή τη στιγμη..ίσως από τη χτεσινή κούραση..μήπως εννοείς piazza della Repubblica?Επισης η piazza di Liberta που οποιος δεν την εχει δει φωταγωγημενη δεν εχει δει τιποτα....
piazza della liberta? ομολογώ ότι μου διαφεύγει αυτή τη στιγμη..ίσως από τη χτεσινή κούραση..μήπως εννοείς piazza della Repubblica?
φωτο εγω δεν εχω..Σαμιον λες να μη τη θυμαμαι καλα ??? τάφτισε και ο σκληρος δισκος και εχασα ολες μου τις φωτο...θυμαμαι ομως οτι ήταν τεραστια ειχε πολλα σκαλια και στη κορυφη αγαλματα...πρεπει να ηταν κοντα στο κολοσαιο.....
Αληθεια φωτο απο τη συναντηση ποτε θα εχουμε......??? οχι οτι δεν εσκασα απο τη ζηλια....