manelaki
Member
Μεσα στο Βατικανο διπλα απο καθε εκθεμα εχει και καποιες πληροφοριες γραμμενες; Δε γινεται απλα να κοιταζω τα εκθεματα.
γι αυτό πάρε μία οργανωμένη ξενάγηση. θα πληρώσεις μερικά ευρώ παραπάνω αλλά θα καταλάβεις πολύ περισσότερα από ότι μόνη σου.Δε γινεται απλα να κοιταζω τα εκθεματα.
Ξέρεις έστω και ένα μουσείο οπουδήποτε στον κόσμο που να μη συμβαίνει αυτό?Μεσα στο Βατικανο διπλα απο καθε εκθεμα εχει και καποιες πληροφοριες γραμμενες; Δε γινεται απλα να κοιταζω τα εκθεματα.
Tactual Museum - Lighthouse for the Blind of GreeceΞέρεις έστω και ένα μουσείο οπουδήποτε στον κόσμο που να μη συμβαίνει αυτό?
Αν ειχα καποιο οδηγο να τα διαβαζω απο'κει; Εχω ακουσει οτι οι ελληνες ξεναγοι ειναι απ'εξω. Ξερεις και τιμες;γι αυτό πάρε μία οργανωμένη ξενάγηση. θα πληρώσεις μερικά ευρώ παραπάνω αλλά θα καταλάβεις πολύ περισσότερα από ότι μόνη σου.
και με ένα καλό οδηγό φυσικά μπορείς να επισκεφθείς τα μουσεια, αλλά θα χάσεις περισσότερο χρόνο. για έλληνες ξεναγούς δεν έχω ιδέα. και πάλι σου συνιστώ οργανωμένη ξενάγηση.Αν ειχα καποιο οδηγο να τα διαβαζω απο'κει; Εχω ακουσει οτι οι ελληνες ξεναγοι ειναι απ'εξω. Ξερεις και τιμες;
Στα Μουσεία Αφής υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες στη Μπραιγ.
Πλάκα κάνεις ε??? πες την αλήθεια ότι κάνεις πλάκα...Και εγώ παιδιά θα πάω στην Ρώμη για πρωτοχρωνιά και επειδή θα είμαι μόνος και σκοπεύω να βολτάρω όλη νύχτα θα ήθελα να μου πείτε της κακόφημες περιοχές που θα ήταν καλό να αποφύγει κάποιος.
Πωπω τοσο κοσμο ειχε στην αιθουσα με τα αιγυπτιακα στο βρετανικο μουσειο, ειχα λαλησει... πηγα στης Ιαπωνιας και ηρεμησε το κεφαλι μου :xmas_cheesygrin:Εγώ πήγα"διαβασμένη"υποτίθεται και με τον οδηγό-βιβλίο ανά χείρας αλλά παρ όλα αυτά εκεί μέσα και λόγω του πλήθους(και μιλάμε για ορδές κόσμου σε σημείο αγοραφοβικό)
Όλη τη νύχτα μόνος η αλήθεια είναι οτι πρέπει να προσέχεις..Παντού υπάρχει κίνδυνος τέτοεις ημέρες ..Πήγαινε σε μέρος ασφελές..Και εγώ παιδιά θα πάω στην Ρώμη για πρωτοχρωνιά και επειδή θα είμαι μόνος και σκοπεύω να βολτάρω όλη νύχτα θα ήθελα να μου πείτε της κακόφημες περιοχές που θα ήταν καλό να αποφύγει κάποιος.