• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Τι εννοεις να κλεισω; Μεσω ιντερνετ; Δε θα χρειαστει να πληρωσω ομως ετσι;
ιδου το παράλογο!:bash:
Το roma pass το χρυσοπληρώνεις ακριβώς για να μην έχεις την έγνοια της αναμονής κ της 3ωρης ουράς (π.χ. Κολοσσαίο), θεώρησα φυσικά δεδομένο το αυτονόητο... έλα που κ στους Ιταλούς δεν υπάρχει αυτονόητο τέτοιου είδους :D
Στη γκαλερί αυτή μου έδωσε ένα χαρτάκι κ μου είπε να τηλεφωνήσω στο τάδε νούμερο ή μέσω νετ να κλείσω ώρα κ μέρα :shock: (η πρώτη διαθέσιμη ήταν 3 μέρες μετά!:shock::shock::shock:)
Η ειρωνεία είναι οτι όταν το πήρα το pass τη ρώτησα μπορώ να διαλέξω 2 οποιαδήποτε απο τη λίστα για να δω δωρεάν?Κ μου λέει η τύπισσα ναι δεν έχεις κανένα περιορισμό, όποτε θες μέσα σε 3 μέρες (ημερολογιακές-μ@#$κ&* φυσικά γιατί θα έπρεπε να είναι 72 ώρες κ όχι 3 μέρες!)
Κ φυσικά το pass το πήρα για τη borg.

Τέλος πάντων ξενέρωμα απίστευτο...κατέληξα σε ένα μουσείο "καμμένο"...που ευτυχώς είχε μια ωραία αλλά μικροσκοπική συλλογή απο αγγλικά κ ιρλανδέζικα τοπία κ κάπως το έσωσε!

Μια δεύτερη ευκαιρία την αξίζει η Ρώμη αλλά στις εκπτώσεις :D

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
:shock::shock::shock::shock:
Μηπως εισαι ψυχω ?Μηπως εισαι αρρωστη?:bleh::bleh:
Ελα ενταξει γουστο ειναι και σεβαστο ειναι .....αλλα δεν αξιζει η Ρωμη και τοσο εντονα σχολια ,ταπεινη μου αποψη..ή να κλαιμε για χαμενες μερες αδειας...
kleopatra τυγχάνει να με θεωρεί πολύς κόσμος υποκειμενικά αντικειμενική :haha: οπότε στα πλαίσια του δυνατού περιέγραψα μια όχι ιδανική εμπειρία... σε μια πολλά υποσχόμενη πόλη που δεν κράτησε την υπόσχεση της (ΣΕ ΕΜΕΝΑ). Για άλλους ίσως είναι ο επίγειος παράδεισος ;)

Όσον αφορά το θέμα της αδείας... αν θυμάμαι καλά ανήκεις στους ευνομούμενους των 3μιση μηνών αδειας οπότε δεν ξέρεις τι είναι να γράφεις γραμμούλες στους τοίχους :D ;)

elefinor

Banned
Έλεος...Η ψυχολογική βία που ασκεί η πράγματι " ηχηρή" μειονότητα των ιταλόφιλων έχει οδηγήσει κάποια μέλη του φόρουμ να πρέπει να ζητήσουν 27 συγγνώμες, να κάνουν 15 μετάνοιες και να αυτομαστιγώνονται δεκάκις ημερησίως στην κεντρική πλατεία της πόλης τους, επειδή έχουν το απύθμενο θράσος να μην τους αρέσει η Ρώμη, η Νάπολη , η Βενετία, το...Καταντζάρο και το Σαλέρνο. Για καμιά άλλη χώρα δεν συμβαίνει αυτό. Πρέπει σώνει και καλά να αναγνωρίζεται η "αναμφισβήτητη" ανωτερότητα της ιταλικής κουζίνας, κουλτούρας και γλώσσας, η ομορφιά των Ιταλίδων ( μετριότατες προς χάλια) και το ανεπανάληπτο στυλ των Ιταλών ( ανοικτό πουκάμισο ως τον αφαλό, βερμούδα και σαγιονάρες) κτλ. Για πλάκα καλά είναι όλα αυτά, αλλά καταντούν κουραστικά μετα απο την δεκακισχιλιοστή επανάληψη. Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας senza paura e passione!

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
:oops:
:haha:δεν θα τσακωθώ μαζί σου ειδικά γιατί με έσωσες με τα goretex στη Νορβηγία :kiss::haha:
δεν καταλαβες, οχι απο εμενα αλλά απο αλλον, ευτυχως ετοιμάζετε για μακρινο ταξίδι!
:cool:

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Έλεος...Η ψυχολογική βία που ασκεί η πράγματι " ηχηρή" μειονότητα των ιταλόφιλων έχει οδηγήσει κάποια μέλη του φόρουμ να πρέπει να ζητήσουν 27 συγγνώμες, να κάνουν 15 μετάνοιες και να αυτομαστιγώνονται δεκάκις ημερησίως στην κεντρική πλατεία της πόλης τους, επειδή έχουν το απύθμενο θράσος να μην τους αρέσει η Ρώμη, η Νάπολη , η Βενετία, το...Καταντζάρο και το Σαλέρνο. Για καμιά άλλη χώρα δεν συμβαίνει αυτό. Πρέπει σώνει και καλά να αναγνωρίζεται η "αναμφισβήτητη" ανωτερότητα της ιταλικής κουζίνας, κουλτούρας και γλώσσας, η ομορφιά των Ιταλίδων ( μετριότατες προς χάλια) και το ανεπανάληπτο στυλ των Ιταλών ( ανοικτό πουκάμισο ως τον αφαλό, βερμούδα και σαγιονάρες) κτλ. Για πλάκα καλά είναι όλα αυτά, αλλά καταντούν κουραστικά μετα απο την δεκακισχιλιοστή επανάληψη. Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας senza paura e passione!
Είμαστε τραμπούκοι!
Και μη ξαναπείς τέτοια πράγματα γιατί έρχεται η ψυχολογική βία!!
Άντε μπράβο!!:innocent:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ΑΑΑΑΑΑΧ...
Ανησυχώ για την πνευματική μου κατάσταση
καλά κάνεις...:haha:
Επιτελους βρηκα συμπαρασταση!
να βρείτε και βοήθεια μαζί...:haha:
1. η ομορφιά των Ιταλίδων ( μετριότατες προς χάλια)
2. Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας senza paura e passione!
1. όσα δεν φτάνει η αλεπού..
2. κι εσύ γράψε σωστά ιταλικά ή μην τα γράφεις καθόλου. τα συντακτικά λάθη μου φέρνουν αλλεργία..
δεν καταλαβες, οχι απο εμενα αλλά απο αλλον, ευτυχως ετοιμάζετε για μακρινο ταξίδι!
:cool:
ακόμα εδώ είμαι..από δω και πέρα όμως καλή διασκέδαση και καλά ταξίδια σε όλους.:)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
καθόλου. έχεις ένα χώρο των 100 ατόμων και η ζήτηση είναι για 10.000. ξέρεις καλυτερα από αυτούς νομίζεις?
1. Το roma pass το χρυσοπληρώνεις ακριβώς για να μην έχεις την έγνοια της αναμονής κ της 3ωρης ουράς
2. Στη γκαλερί αυτή μου έδωσε ένα χαρτάκι κ μου είπε να τηλεφωνήσω στο τάδε νούμερο ή μέσω νετ να κλείσω ώρα κ μέρα
3. σε ένα μουσείο "καμμένο"...που ευτυχώς είχε μια ωραία αλλά μικροσκοπική συλλογή απο αγγλικά κ ιρλανδέζικα τοπία κ κάπως το έσωσε!
4.Μια δεύτερη ευκαιρία την αξίζει η Ρώμη αλλά στις εκπτώσεις
1. κατι έχεις παρανοήσει.δεν είναι μόνο γι αυτό, γλυτώνεις και χρηματα, με το τικετ των ΜΜΜ. μια ευκολία να τα εχεις όλα μαζί.
2. δεν είναι δική της ευθύνη που πήγες ανενημέρωτη. δεν ήξερες, δεν ρώταγες πριν πάς?
3. μιλάς για το κορυφαίο για μένα, μουσείο της πόλης. αν βέβαια Canova για σένα είναι καφέ στο Μιλανο, τότε έχεις δίκο. τσα΄μπα μπήκες στον κόπο.
4. μπα...

manelaki

Member
Αινταααααααα....Αρα λες να παρω τη ρομα πας και να κλεισω και μερα πριν παω για να'μαι σιγουρη; Οχι ομως οτι θα πληρωσω και διπλα!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
kleopatra τυγχάνει να με θεωρεί πολύς κόσμος υποκειμενικά αντικειμενική :haha: οπότε στα πλαίσια του δυνατού περιέγραψα μια όχι ιδανική εμπειρία... σε μια πολλά υποσχόμενη πόλη που δεν κράτησε την υπόσχεση της (ΣΕ ΕΜΕΝΑ). Για άλλους ίσως είναι ο επίγειος παράδεισος ;)

Όσον αφορά το θέμα της αδείας... αν θυμάμαι καλά ανήκεις στους ευνομούμενους των 3μιση μηνών αδειας οπότε δεν ξέρεις τι είναι να γράφεις γραμμούλες στους τοίχους :D ;)
Φυλακισμενη εισαι?:bleh::bleh::haha::haha:
Ειτε ειναι για πολυ ειτε για λιγο πιστευω οτι το καθε ταξιδι,εστω και αν δεν ηταν το καλυτερο μας, εχει να μας χαρισει εμπειριες ,εικονες και συναισθηματα .τουλαχιστον ξεκουραστηκες ,αλλαξες παραστασεις και μπηκες σε φαση διακοπων..Δεχομαι απολυτα το να εχουμε υπερβολικες προσδοκιες για ενα μερος και να μην ανταποκριθει απολυτα σε αυτες ...εγω αυτο το επαθα με τη Βιεννη.

elefinor

Banned
όσα δεν φτάνει η αλεπού..
Ναι, το βρήκες .Τις έχω απωθημένο. Όλες σαν την Μπελούτσι είναι ( στον ύπνο τους)...Σε μια ήπειρο, όπου έχει Σέρβες, Ρωσίδες, Τσέχες, Λετονές, Δανέζες, Γερμανίδες, Θεσσαλονικιές και άλλες εξαιρετικά εμφανίσιμες γυναίκες ,με τις Ιταλίδες θα ασχοληθώ. Αν δεν ήταν οι λιγούρηδες οι Ιταλοί, που το μόνο θηλυκό στο οποίο δεν την πέφτουν είναι το... θηλυκό άρθρο, οι μισές και βάλε θα ήταν... ασυνουσίαστες ( το είπα κομψά...)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom