Η αλήθεια είναι πως για 4 ημέρες, ίσως να ήταν κάπως κουραστική η αλλαγή ξενοδοχείου για ένα βράδυ. Από την άλλη όμως η Λίνδος είναι πραγματικά πολύ γραφική και ατμοσφαιρική και διαθέτει μερικά από τα πιο ατμοσφαιρικά (αν και αρκετά ακριβά) ξενοδοχεία του νησιού. Ίσως μόνο εάν μείνεις και βράδυ, συνειδητοποιείς πραγματικά την ομορφιά αυτού του μέρους. Επιπλέον, ο Οκτώβριος είναι γενικά ένας πολύ γλυκός μήνας και για τη Λίνδο. Και πολύ κόσμο δεν έχει, και τα χρώματά της είναι ακόμα πιο ωραία. Ίσως μόνο λίγα μαγαζιά να έχουν κλείσει, αλλά και πάλι το μέρος δεν είναι έρημο αυτή την εποχή, δεδομένου ότι πολλά groups ξένων τουριστών έρχονται για τον αρχαιολογικό χώρο και την ακρόπολη. Σε τελική ανάλυση αυτό που ίσως εγώ να έκανα στη θέση σου θα ήταν το εξής: Θα κοίταζα λίγο τον καιρό που αναμένεται στην περιοχή 1 βδομάδα με 5 ημέρες πριν πάω στο νησί (ούτως ή άλλως τον Οκτώβριο πάντα βρίσκεις κατάλυμα, δεν χρειάζεται να τρέχεις να κλείσεις ένα μήνα νωρίτερα). Εάν αναμένεται γλυκός (χωρίς βροχές και καταιγίδες), τότε θα έκλεινα και διαμονή στη Λίνδο. Εξάλλου η Λίνδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για εξερεύνηση στο νότιο κομμάτι της Ρόδου.Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
Λιγο πριν την 28η ναι! Καλα η ημερισια σε Λινδο ειναι σιγουρη.Απλα αναρωτιεμαι αν αξιζει να μεινουμε και βραδυ. Κατα τα αλλα τις υπολοιπες μερες θα μεινουμε στην πολη ή τελοσπαντων κοντα στη πολη.
Στην Παλιά Πόλη δύσκολα θα βρεις κάποιο κατάλυμα ανοικτό τέτοια εποχή αλλά και να βρεις θα είναι λίγο ερημιά, οπότε θα σου συνιστούσα να κοιτάξεις κάποια μικρά κι απλά ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης που το χειμώνα μένουν ανοικτά κι έχουν καλές τιμές. Κάποιοι φίλοι μου είχαν μείνει στο City Center απέναντι από το Καζίνο κι έμειναν ευχαριστημένοι. Καλύτερα πάρε τηλέφωνο γιατί κάνουν καλύτερες τιμές απ' ότι αν το κλείσεις μέσω κάποιου site.καλησπέρα, σκέφτομαι την αλλη βδομαδα να πάω ενα 3μερο Ρόδο, αξίζει αυτή την εποχή. έχετε να μου προτείνετε διαμονή (στην Μεσαιωνική πόλη κανένα κατάλυμα εποχής οικονομικό), περιοχή και δραστηριοτητες βολτες, εστιατορια, νυχτερινή ζωή) ? έχω να πάω απο την 5ημερη του σχολείου όπου είχα ερωτευτεί το νησί αλλά μετά απο 17 χρόνια δεν θυμάμαι και πολλά.