Vito
Member
Παρών! Μεχρι Βαϊκάλη και πάλι πίσω με τρένο...Το εχει κανει κανεις τελικα το ταξιδι αυτο με Υπερσιβηρικο;
Πως βγαζουμε βιζα για Μογγολια;:xmas_rolleyes:
Παρών! Μεχρι Βαϊκάλη και πάλι πίσω με τρένο...Το εχει κανει κανεις τελικα το ταξιδι αυτο με Υπερσιβηρικο;
χρονια πολλα!Το εχει κανει κανεις τελικα το ταξιδι αυτο με Υπερσιβηρικο;
Καλωσόρισες.χρονια πολλα!
το ταξιδι αυτο μοσχα-πεκινο το εκανα φετος τον αυγουστο. δυστυχως μεχρι τωρα δεν βρηκα χρονο ωστε να φτιαξω μια ιστοριουλα με τις τρομερες-καταπληκτικες εμπειριες του ταξιδιου αλλα φανταζομαι να μπορεσω συντομα!!!
Σε ευχαριστω πολυ!Περιμενω την ταξιδιωτικη σου ιστορια, πρεπει να ηταν μοναδικη εμπειρια
Καλες γιορτες!!
Αυτα τα sites θα προτεινα και εγω ανεπιφυλακτα. Τα εισιτηρια τα εκλεισα απο εκει. Ηταν πολυ εξυπηρετικες οι κοπελες τους και απαντουσαν αμεσα σε καθε απορια μου.για την παραλαβη των εισιτηριων υπαρχουν αρκετες επιλογες. εγω θα προτεινα παραλαβη απο το γραφειο τους στη μοσχα εφοσον θα ειστε εκει καθημερινη. Σε μας επεσε ΣΚ οποτε τα παραλαβαμε απο το χοστελ που μεναμε.Αφού βλέπω τέτοια λατρεία για το ταξίδι με τον υπερσιβηρικό πάρτε αυτήν την σελίδα που τα έχει όλα
How to plan & book a journey on the Trans-Siberian Railway
και αυτήν για να κλείσετε το εισιτήρίό σας (επιτρέπονται και ενδιάμεσες στάσεις)
https://www.realrussia.co.uk/trains/index.php?ts&refp=15
να θυμάστε ότι το Μόσχα-Βλαδιβοστοκ διαρκεί 1 εβδομάδα και το εισιτήριο μόνο φτηνό δεν είναι.
Μπορείτε να συνδυάσετε τρένα (και πλοίο) και να καταλήξετε Πεκίνο ή Ιαπωνία ή Μογγολία.
Καλό κουράγιο