τετοια ατμόσφαιρα δεν χρειάζεται η Ρώμη, την αφήνουμε για πιο βόρεια κλίματα..καλα τωρα οτι κι αν κανει η ιταλια, ποτε δεν θα μπορεσει να περασει την ατμοσφαιρα που εχει η γερμανια, αυστρια στα χριστουγεννα.
μην ξεχναμε οτι εχουν αρκετη κουλτουρα αυτες οι χωρες, εμεις διαλεγουμε το τι θελουμε να δουμε, που θελουμε να παμε.
αυτο είναι προφανές. και το χωριό μου εχει ευρύ πολιτιστικό πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα..κανείς δεν πάει εκεί γι αυτό.Νομιζω οτι κατοπιν αυτου ειναι φανερο οτι το Βερολινο δεν εχει μονο λαμπιονια, δεντρακια και Gluhwein
έχω αναφέρει τα λινκ ήδη. μαλλον δεν τα άνοιξες καν...Δεν παραθετεις και καμια ιστοσελιδα απο αυτο το ευρυ πολιτιστικο προγραμμα της Ρωμης
την οπερα της Ρωμης:
Τα links σου είναι στην Ιταλική γλώσσα και μόνο. Και προφανώς, κανένας δεν τα μεταφράζει, καθώς εκδηλώσεις συνοικιακού επιπέδου δεν περιμένει κανένας να αφορούν κάποιον εκτός χώρας....έχω αναφέρει τα λινκ ήδη. μαλλον δεν τα άνοιξες καν...
αν τα άνοιγες θα έβλεπες ότι υπάρχει κ αγγλική version.Τα links σου είναι στην Ιταλική γλώσσα και μόνο. Και προφανώς, κανένας δεν τα μεταφράζει, καθώς εκδηλώσεις συνοικιακού επιπέδου δεν περιμένει κανένας να αφορούν κάποιον εκτός χώρας....
για να γελάσει κ το παρδαλό κατσίκι? μην εξευτελίζεις τόσο το συμπαθητικό Βερολίνο..ας γίνει war του Βερολίνου με Βαρσοβία, Ρίγα, Μινσκ.
βεβαίως και υπάρχει. θα τα έψαχνα αν ήταν war. με google βρίσκει τα πάντα όποιος ενδιαφέρεται. τα παραθέτω στα ιταλικά επειδή τα μιλαω πολύ καλύτερα από αγγλικά και δεν βλέπω το λόγο να κουράζομαι περαιτερω αφού εδώ μόνο ενδεικτικά τα αναφέρω, δεν απαριθμώ τιποτε. οι τίτλοι κ μόνο των εκδηλώσεων τα λενε όλα.Και οσον αφορα τις ιστοσελιδες που παρεθεσες, υπαρχει τιποτε σε αλλη γλωσσα πλην της ιταλικης; Να καταλαβαινουμε και οι μη κατεχοντες την ιταλικη;