hariskar
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ξανά Μπαλί
Καταπληκτικό ταξίδι! Θα σας αρέσει πάρα πολύ!
Για το ορυχείο χρειάζεσαι περίπου 3 ώρες.εκτος εαν το αφήσω για το πρωι της τελευταιας μέρας και κανω την διαδρομη Sighisoara - Turda - Targu Mures Αεροδρομιο .
Μου το βγάζει 4 ωρες οδικός 212 km.
Πόση ώρα χρειάζομαι για να δω το Ορυχείο ?
Κοριτσάκι μου!!!Νομίζω ότι πέρασες πολύ καλά το καλοκαίρι στη Ρουμανία!!!που υπαρχουν χριστουγεννιατικες αγορες ,villi? Πως ειναι γενικοτερα την περιοδο πριν τα χριστουγεννα?
1 φορα δεν ειναι ποτε αρκετη.......
Δυστυχώς δεν το έχω επισκεφτεί ακόμη οπότε δεν μπορώ να σου πω αν αξίζει.Έχει πάει μία φίλη μου,της άρεσε,νομίζω το 2013 έγινε επισκέψιμο.Έχω τα τηλεφωνά τους,αν θέλεις μπορώ να τηλεφωνήσω το πρωί και να σου γράψω ώρες και μέρες λειτουργίας.Villi ήθελα να σε ρωτήσω εάν αξίζει μια επίσκεψη στο Libearty Bear Sanctuary? και αν είναι ανοικτό και προσβάσιμο το χειμώνα
Πέρασα τον περασμενο Γενάρη από αυτό το δρόμο,είχε αρκετό χιόνι αλλά οι δρόμοι πεντακάθαροι.Η μόνη δυσκολία ήταν στο βουνό πριν το Βέλικο Τάρνοβο,στο Γκάμπροβο όπου ήταν πολύ περισσότερο το χιόνι και ανήλιαγοι οι δρόμοι οπότε είχε πάγο το οδοστρωμα.Ευτυχώς βοήθησαν πολύ τα χιονολάστιχα!αχ, ναι θέλουμε πολύ .....αλλά πως να φτάσουμε Σιμπιού , αν έχει χιόνια?
Το Βουκουρέστι πάντως θα το χτυπήσουμε , το κρύο δεν μας τρομάζει μάλλον τη ζέστη δεν αντέξαμε....ο γνωστός δρόμος από Βέλικο Ταρνόβο , παραμένει άραγε ανοιχτός?
Γενικά αν οι έλεγχοι δηλαδή είναι πολύ αυστηροί λόγω της κατάστασης με πρόσφυγες κλπ... Αν δηλαδή θα κοιτάξουν κάποιον περίεργα λόγω εμφάνισης και κάτι τέτοιο. Μόνο ταυτότητα λοιπόν? Και τι να περιμένω από τους Ρουμάνους πολίτες? Να προσθέσω πως δεν γνωρίζω την γλώσσα. Και επίσης πως είναι ο δρόμος? Με στροφές ή άνετος για ταξίδι?