vasiliss
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον @Στάθης (με ποια σειρά πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα του Μπρασόβ), όμως θα σου πρότεινα να κόψεις μερικά από αυτά που θέλεις δεις.Και εγώ αυτό σκεφτόμουν να κάνω! Γιατί στον χάρτη είδα πως από Οτοπενι για να πας Μπρασόβ είναι στον δρόμο μας. Γενικά τι έχεις να πεις για όλο το πρόγραμμα ?
Δηλαδή πρώτη ημέρα Πέλλες και ότι σου κάνει περισσότερο κλικ από τα υπόλοιπα που είναι στον δρόμο σου. (ψάξε να δεις μέχρι ποια ώρα είναι ανοιχτό ότι θέλεις να δεις, γιατί ίσως να μην προλάβεις τον δεύτερο στόχο). Το βράδυ ότι προλάβεις από Μπρασόβ.
Δεύτερη ημέρα μία μόνο οχυρωμένη (εγώ είδα την Prejmer και μου άρεσε πολύ) και Bran. Το Bran μετά το Πέλλες θα σας φανεί "λίγο", αλλά είναι κρίμα να φτάσετε μέχρι εκεί και να μην δείτε το κάστρο για το οποίο πολλοί ταξιδεύουν έως την Ρουμανία.
(Αν ήταν καλοκαίρι θα σου έλεγα να βάλεις και το Ρασνόβ, στον γυρισμό για την πόλη, αλλά η μέρα είναι μικρή και μάλλον δεν θα προλάβετε να δείτε καθόλου ημέρα το Μπρασόβ)
Την υπόλοιπη ημέρα αφιερώστε την στην πόλη.
Στο Busteni για κάποιο ανεξήγητο λόγο δημιουργείται μεγάλο μποτιλιάρισμα (τουλάχιστον δύο φορές που το περάσαμε καλοκαίρι εμείς, αλλά και πέρυσι φίλοι μας). Δες τι γίνεται, ρώτησε και τους ντόπιους, μην βρεθείς προ εκπλήξεων στο γυρισμό για Βουκουρέστι.