Εγώ θα θυσίαζα μια μέρα για να πάω στα θερμαλ σπα.Τι αξίζει σε αυτή τη ζωή αν μετά από ένα εντόνο ταξίδι με πολύ περπάτημα δεν αφιερώσουμε μερικές ώρες για να χαλαρώσουμε αυτό το κορμί που το τρέχουμε αριστερα-δεξιά σε όλο τον κόσμο!!!
Kαλημέρα φίλε! Νομίζω ότι Μπρασόβ, Σινάια, Μπραν είναι σκότωμα σε μια μέρα έστω και με γκρουπ! Εγώ έκανα μόνος μου ημερήσια σε Σινάια, Μπρασόβ. Το υποτιθέμενο κάστρο του Δράκουλα το απέφυγα και λόγω απόστασης και λόγω πολλών προειδοποιήσεων για tourist trap σε σύγκριση με το πολύ όμορφο Peles. Από το σταθμό τρένων του Μπρασόβ θα πάρεις to λεωφορείο 51 και σε ένα τεταρτάκι θα είσαι στη παλιά πόλη!Παιδια καλησπερα και απο εμενα!Πρωτοχρονια θα κανω με την γυναικα μου στο Βουκουρεστι !!Συνολο 4ημερες γεματες.εχω κλεισει ξενοδοχειο και πανω κατω επειδη εκλεισα στην παλια πολη και βλεπω οτι εχει πολλα μαγαζια δεν εχω ιδιαιτερη απορια στο θεμα αυτο..Αλλα θελω την βοηθεια σας σε καποιο αλλο κομματι.ειναι να κλεισω μια ημερησια εκδρομη σε καστρο δρακουλα,πελες και μπρασοβ.Το θεμα μου ειναι αν οντως θα πρεπει να κλεισω μια ημερησια εκδρομη η να προτιμησω να παω μονος μου.Και κατι αλλο στο μπρασοβ διαβασα οτι θελει αρκετο περπατημα για να βρεθεις στην παλια πολη!Ισχυει?Πανω κατω τι θα πρεπει να δω εκει?
Σ ευχαριστω ρε φιλε για την απαντηση και καλημερα!!Απο χθες μπηκα σε διαφορες σκεψεις.Αυτη η εκδρομη γραφει οτι διαρκει 12 ωρες.ουσιαστικα φευγεις νωρις το πρωι και επιστρεφεις βραδυ.απλα σκεφτομουν να μεινω καποιες ωρες στο Μπρασοβ και μ αυτο το τουρ δεν ξερω ποσο θα κατσω..δεν ξερω..αφιερωσες μια μερα σε Πελες?και μια μερα σε Μπρασοβ?Kαλημέρα φίλε! Νομίζω ότι Μπρασόβ, Σινάια, Μπραν είναι σκότωμα σε μια μέρα έστω και με γκρουπ! Εγώ έκανα μόνος μου ημερήσια σε Σινάια, Μπρασόβ. Το υποτιθέμενο κάστρο του Δράκουλα το απέφυγα και λόγω απόστασης και λόγω πολλών προειδοποιήσεων για tourist trap σε σύγκριση με το πολύ όμορφο Peles. Από το σταθμό τρένων του Μπρασόβ θα πάρεις to λεωφορείο 51 και σε ένα τεταρτάκι θα είσαι στη παλιά πόλη!
Κοιτα να δεις..φωτιες μου μπηκαν χθες βασικα.αλλα μου απαντησαν αυτοι που κανουν την εκδρομη και μου ειπαν οτι ο χρονος μας εκει θα ειναι περιπου 2 ωρες...Eγώ με το που έφτασα Βουκουρέστι το πρωί έφυγα σφαίρα με το τρένο για Μπρασόβ. Δυόμιση ώρες απόσταση. Ουσιαστικά δηλαδή κάθισα από νωρίς το απόγευμα μέχρι και το επόμενο πρωινό. Μετά πήρα τον δρόμο της επιστροφής αρχικά για Σινάια (που κάθισα 4-5 ώρες για το κάστρο και μια μικρή βόλτα) και πάλι Βουκουρέστι που έμεινα 2,5 μέρες.
τι να κανω ρε συ?να μην το κλεισω?εννοω την εκδρομη!!Για το υποτιθέμενο κάστρο του Δράκουλα δεν ειναι μονο τα πεταμενα λεφτα αλλα ο χαμενος χρονος που μπορεις να τον αξιοποιησεις καπου αλλου. ειμαι παθων καλυτερα να καθομουν ολες τις ωρες στο Peles
Με τρενο πηγαινω?σωστα?μπορεις να μου δωσεις πανω κατω τα φωτα σου?γιατι δεν πας μονος σου Σιναια και μετα Μπρασοβ? ειναι πολυ ευκολο
Ουσιαστικα δεν εχουμε να δουμε τιποτα λες εκει??Κι εγώ σου προτείνω να μην πας στο κάστρο του Δράκουλα. Ψάξε για τουρ για Σιναια, Μπρασόβ. Το σημαντικό στο τουρ να γλιτώσεις την ουρά στο Πέλες, γτ πας φουλ σεζον και λογικά θα γινεται χαμός.