zmaria
Member
Μωρέ δεν θέλω να βάλω και σε 3ο μέρος διανυκτέρευση! Λογικά δεν θα είμαστε με αυτοκίνητο ή και να είμαστε θα το αποφασίσουμε εκεί ενώ τα δωμάτια θα τα κλείσω από τώρα. Οπότε θα είναι λίγο ταλαιπωρία το πήγαινε-έλα με τις βαλίτσες! Άσε που και να ψήνομαι εγώ θα φάω καρπαζιές από τους άλλους οπότε δεν το ρισκάρωΤο πρόγραμμα που έχεις γράψει το έχω κάνει δυο φορές οπότε θα σου γράψω τι θα έκανα εγώ για να τα προλάβαινα όλα κ χωρίς να αγχωθώ ιδιαίτερα.Τη 2η μέρα μένεις κ βλέπεις Brasov!Tην 3η μερα θα πήγαινα Sighisoara κ θα συνέχιζα να κοιμηθώ sibiu! Την 4η μέρα βλέπεις κ sibiu τρως το μεσημεράκι κ φεύγεις για βουκουρεστι!Έτσι γλυτώνεις χρόνο από το να γυριζεις κάθε φορά brasov!Ούτε sibiu ουτε Sighisoara έχεις τοσα πολλά να δεις ειναι ομορφες κ ''συμπυκνωμένες'' πολεις θα έλεγα!Ένα πολύ καλό bar στο βουκουρεστι είναι το Bordello πολυ κοντα στην μπυραρια που αναφέρεις, δηλαδή τρως εκεί κ πεταγεσαι 50 μετρα πιο πέρα να ακούσεις ίσως κ live music!Εγώ αν κ ζούσα ρουμανία όταν ταξίδευα μεσα στη χώρα είχα τους οδηγούς LP κ όσα προτείνει με καλύψανε πλήρως κ για φαγητό κ για διαμονή κυριως!
Θα πάρω οδηγό, αλλά μέχρι τότε εμπιστεύομαι travel stories!
Το bordelo το έψαξα, έχει και κάτι burlesque shows, μακάρι να πετύχουμε κανένα, μας αρέσουν αυτά!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αν έχεις κάτι άλλο να μου προτείνεις μιας και έμενες στην Ρουμανία, εδώ θα είμαι!