Κένυα Ρουάντα Τανζανία Ρουάντα, Κένυα, Τανζανία... live!

XRISTOS71

Member
Καταπληκτικές περιγραφές και απίστευτα μέρη !!!!!!!!!!

ισως μια απο τις ωραιώτερες ταξιδιωτικές ιστορίες που εχω διαβασει απο τότε που είμαι μέλος του travelstories.gr

micmic

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βotswana
Ταξίδι-Όνειρο
Trans-African Highways
Ευχαριστώ παιδιά, η ιστορία γράφτηκε λίγο βιαστικά -live γαρ- οπότε δεν αναδεικνύει την πλούσια συγγραφική μου φλέβα :)roll:), αλλά πάλι καλά. Προς το παρόν ετοίμασα και ένα υποτυπώδες slideshow με 200 φωτογραφίες:

Rwanda, Kenya, Tanzania 2010 slideshow

Όταν επανέλθω σε νορμάλ ρυθμούς θα προσθέσω κανένα σχόλιο στις φωτό και θα απαντήσω και στις ερωτήσεις. Συγνώμη που δεν απάντησα μέχρι τώρα αλλά είμαι ακόμα σε ρυθμούς Αφρικής :D

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Ποπο !!! τι ομορφα!!! αλλα πρεπει να εισαι και μεγαλο φωτογραφικο ταλεντο!!!
ευχομαι να την γυρισεις ολη και να γυρνας να μας γραφεις τετοιες υπεροχες ιστοριες!!!:)

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
υπέροχες φώτο...
πραγματικά υπέροχες
ζωντανά στιγμιότυπα, καταπληκτικά χρώματα..
μπράβο σου

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
πανε 30 χρόνια απο τότε που πρωτοδιάβασα για το Σερεγκέντι και το Γκορογκορο και απο τότε δεν χάνω ευκαιρία να διαβάζω οτι άρθρο βρίσκω σχετικά με αυτά, το δικό σου με ταξίδεψε ποιο πολύ!
Μπορεί να μην κατάφερα να πραγματοποιήσω αυτο το ταξίδι ακόμα αλλα με την περιγραφή σου και τις φωτογραφίες σου ένοιωσα σαν να ημουν εκεί!
Καλά ταξίδια και σύντομα να ξαναπάς..

getxowoman

Member
Ευχαριστω που ειχες το κουραγιο μετα απο τοσες εικονες, χρωματα να μας κρατας ενημερους για το ταξιδι σου (live)απο την αγαπημενη σου ηπειρο. Απλα η ιστορια σου ειναι καταπληκτικη και καποιες, μη πω σχεδον ολες οι φωτος σου ειναι υπεροχες! Να σαι καλα και καλη συνεχεια στα ταξιδια σου στη μαυρη ηπειρο!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
slide show--σαν ταινία μικρού μήκους!!
Mic απο τις πιο δυνατές και ολοκληρωμένες ιστορίες που έχω διαβάσει .
Με τις φωτο έζησα το ταξίδι..της σαββάνας την δύναμη, την τρυφερότητα την μοναξιά και την παράξενη σιωπή της!!
Συγχαρητήρια και πολλα ευχαριστώ που πλουσιοπάροχα τα μοιράστηκες μαζί μας!!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Πλήρης η περιγραφή και στο slideshow άξιο!

ΥΓ προσπαθώ αρκετό καιρό να βρω στο διαδίκτυο (youtube κ.α.) ένα τραγούδι από Rwanda που μου έδωσαν, βρισκόμενος στην Ghana. Αποτέλεσμα μηδέν. Έτσι, σας το επισυνάπτω με αυτό το μήνυμα. Κατεβάστε και ακούστε λοιπόν το Nanze Igitembwe...

Attachments

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μας ταξίδεψε το κείμενο, αλλά ομολογώ αχ αχ αχ αυτές οι φωτογραφίες. Τις απόλαυσα όλες. Σε ευχαριστούμε που μας έκανες να ταξιδέψουμε νοητά με τόσο υπέροχο οπτικό υλικό (ειδικά οι εικόνες από την μετανάστευση των γκνου... ολοζώντανες). Τα ηχητικά και οσφρητικά ντοκουμέντα λείπανε μόνο!!! Άξιος!!!!!

maιra1

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΟΚΙΝΑ
Καταπληκτική ταξιδιωτική ιστορία.Φωτογραφίες...του ονείρου.Πάντα τέτοια και καλύτερα!Ευχαριστώ....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom