Kanel28
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- Εδιμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Αφιερωμένο!
Torrent, τι εννοείς;Πείτε μου όποιος ξέρει, πρόταση για dvd με live από Led Zeppelin. Μου ζήτησε κάποιος να του κατεβάσω όποιο νομίζω, αλλά εγώ τα βαριέμαι τα torrents και πού να βρω κάποιο με καλή ποιότητα μπλα μπλα, και μιας και θα πάω Λονδίνο σύντομα, να του αγόραζα ένα από εκεί. Οπότε εκτός από συγκεκριμένο dvd, θα ήθελα και προτάσεις για καταστήματα με τέτοια στο Λονδίνο. Btw οι Led Zeppelin από το Λονδίνο δεν προέρχονται;
Ευχαριστώ
Σε ευχαριστώ, τα βρήκα, 3 έχουν βγάλει: αυτό που λες, το Led Zeppelin DVD και το The song remains the same.Torrent, τι εννοείς;
Μπορείς να πάρεις το τελευταίο τους live που κάναν πριν λίγα χρόνια στο Λονδίνο και το μοναδικό τους reunion. Λένε ότι παίξανε πολύ καλα αν και δεν το έχω δει ακόμα.
http://www.amazon.co.uk/Celebration-Day-2CD-DVD--DVD-Case/dp/B009KLH0KS/ref=sr_1_7?s=dvd&ie=UTF8&qid=1401482065&sr=1-7&keywords=led zeppelin
Λογικά θα το βρεις σε οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας HVM
Και ναι, ξεκινήσαν από Λονδίνο
μου θύμισε updated zappa η φωνή. Να είχε και λίγο πνευστοΛοιπόν μιας που βλέπω πως είμαστε λίγο πίσω στο θέμα μουσική(σαν ήχος, όχι ημερομηνία κυκλοφορίας), κάτι νέο φρέσκο, το οποίο ακούγεται δυνατά, στα τέρματα.
PUSCIFER "Conditions of My Parole" Directors Cut